Borte
Lørenskog
LOR

Viste styrke og vant

Vålerenga snudde en tung kamp til seier da Lørenskog ble senket med 6-5 i Jordal Amfi. SE HØYDEPUNKTER I SAKEN

-Man skal alltid være fornøyd når man vinner og tar tre poeng. Vi møter en motstander som gjør en veldig bra kamp. De spiller med høy energi og er sterke på skøyter. Men vi slipper til for mange målsjanser og leverer ikke det forsvarsspillet som gjør at vi får en enklere reise, sier hovedtrener Fredrik Andersson etter kveldens 6-5 seier.

Lørenskog sjokkåpnet med scoring allerede i i første bytt, før førsterekka med Partanen og Dostie i spissen snudde til 2-1.

Overtallsmulighetene Vålerenga bød på ble brukt godt av hjemmelaget, som videre snudde til 3-2 med en og to spillere mer på isen.

Deretter byttet lagene på å score, og da Vegard Faret sendte Lørenskog i ledelsen 5-4 med ni minutter igjen å spille var sola på vei ned over Vålerenga Kjerke.

-Vi har veldig mye puck, men spiller for mye pro utsiden og drar på oss for mange utvisninger, sier Andersson.

Det som gledet han mest skjedde i løpet av de siste fem minuttene av kampen. Thomas Olsen hamret inn utligningen, før Sander Thoresen satte seiersmålet tretti sekunder senere.

-Karakteren laget viser gleder mest. Vi viser at vi aldri gir opp. Spillemessig vet vi at vi kan bedre, men vi viser at vi er et lag som jobber hardt for hverandre og aldri gir opp. Vi beholder roen selv om vi havner bakpå med bare ni minutter igjen, og snur til seier, sier Andersson.

SE ALLE MÅLENE HER (artikkelen fortsetter under videovinduet):

Alex Dostie og førsterekka til Vålerenga ble nok en gang sentral med tre av seks scoringer.

-It was crazy! Vi startet ikke så veldig bra, men viste karakter som lag og kom tilbake. Det er bra, sier Dostie.

Dermed har han fire mål på de to siste kampene etter at han ble løftet opp i førsterekka sammen med Olimb og Partanen.

-Jeg må gi kreditt til rekkekameratene. De spiller vanvittig bra og er utrolig gode spillere, så for meg handler det mest om å være på rett plass. Vi skaper veldig mye målsjanser hele tiden, og vet at vi scorer før eller seinere, sier Dostie.