VIF

Tilbake på vinnersporet!

Et hardt-kjempende Vålerenga dro fra Lillehammer med alle tre poengene i kveld. Nå venter folkefest i Jordal Amfi til lørdag mot Stavanger Oilers.

KJØP BILLETT TIL VÅLERENGA - OILERS HER

-Vi kommer ut med bra energi, flytter pucken godt over hele banen og skaper tidlig et godt angrepsspill. En av de bedre periodene på veldig lenge, oppsummerer hovedtrener Fredrik Andersson etter 5-2 seier over Lillehammer i Eidsiva Arena.

Thomas Olsen satte kveldens første på straffe etter at Sebastian Johansen ble hektet ned alene med keeper.

Deretter var Alex Dostie på rett plass til rett tid. I ny.-komponert rekke med Christopher Bengtsson og Thomas Olsen pirket canadieren inn en retur til 2-0, og Vålerenga var godt foran til første pause.

Midtperioden ble preget av en rekke utvisninger som stykket opp spillet, og Lillehammer fikk sin redusering til 2-1 med to mann mer på isen.

-Andre perioden blir ødelagt av alle utvisningene. Vi er udisiplinerte og får rytmen ødelagt når det blir mye box-play og mange spillere som må sitte lenge mellom hver gang de er på isen, sier Andersson.

I tredje periode økte Christopher Bengtsson til 3-1 etter herlig veggspill med Alex Dostie, før Lillehammer fikk sin redusering - igjen i overtall.

-Vi er dessverre udisiplinerte og tar en del unødvendige utvisninger. Men all ære til box-play-spillerne og den defensive jobben de legger ned for oss i kveld, sier Andersson.

Jørgen Karterud fjernet en del kilo fra rød-blå skuldre da han satte 4-2 knappe syv minutter før full tid, før Martin Rymark punkterte med 5-2 i åpent Lillehammer-mål.

SE ALLE HØYDEPUNKTENE HER: (artikkelen fortsetter under videovinduet)

Lørdag gjester Stavanger Oilers Jordal Amfi for første gang denne sesongen, og over 4000 billetter er allerede solgt. Mye tyder på at Jordal blir utsolgt, så klikk gjerne her for å ta del i festen.

-Stavanger kommer hel-tente og vil ha revansje etter at de tapte for Storhamar i kveld. Vi må være forberedt på at det kommer en gjeng som virkelig vil vinne. Vi har spilt to bra kamper mot de i år, men ikke vunnet ennå, så vi vil gjerne vise at vi kan slå dem, og spesielt på hjemmebane med vårt publikum på tribunen, avslutter Andersson.

Lørdag inviterer vi også publikum til å bli en del av introen til den andre storkampen i januar, som spilles mot Storhamar 20. januar.