STJ

- Deilig å se den gå inn!

Christopher Bengtsson satte siste spiker i kista da Vålerenga slet i stykker Stjernen foran 3545 tilskuere i kveld.

Den svenske importen har virkelig begynt å finne spillet sitt, og gjorde i kveld sitt ellevte poeng på 10 kamper.

Scoringen kom på et viktig tidspunkt i kampen, der Vålerenga kjempet hardt for å beskytte sin 3-2 ledelse. Stjernen jagde og var aggressive, men plutselig bød muligheten seg etter et pucktap fra Stjernens Filip Gunnarsson i midtsonen.

Jørgen Karterud spilte frem Bengtsson, som fra skrå vinkel klinte pucken i lengste kryss. -Det var utrolig deilig å se den gå inn. Det er en liten stund siden jeg scoret mål, og det var på et viktig tidspunkt av kampen, sier den hardtarbeidende svensken.

HØR BENGTSSON FORTELLE OM MÅLET HER:

Før det sto kampen og vippet. Vålerenga åpnet best og leverte en meget god førsteperiode, men da Stjernen fikk muligheten i overtall fem mot tre var de ustoppelige.

Cangelosis ledermål ble stående i rundt fem minutter, før Sebastian Johansen utlignet for Vålerenga. «Basse» fikk pucken fra Pontus Finstad, og dro ut Stjernens bakerste skanse på elegant vis.

Deretter kom kveldens hardeste scoring da Tommi Taimi klinket til fra backplass, og Vålerenga gikk til første pause med ledelse 2-1.

SE ALLE MÅLENE FRA KVELDENS KAMP:

I midtperioden var Thomas Olsen iskald da han kom alene med keeper fra midtsonen og inn, men Stjernen ga aldri opp og reduserte i undertall.

-Stjernen var vanskelige å spille mot. Det ble en veldig tett kamp, for de ga aldri opp, satte press på oss hele tiden og jagde. Vi fikk ikke noe god flyt i spillet i perioder, og spilte oss fast flere ganger. Men vi møtte bra motstand i kveld som gjorde det vanskelig for oss, sier Bengtsson.

Hans scoring kom seks minutter før slutt. Dermed jubel blant de fremmøtte - og tre nye poeng til Vålerenga.