• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr

I morgen gjelder det

Vi er klare for den sjette semifinalen når Storhamar igjen tar turen til Jordal Amfi i morgen. En kamp som må vinnes, og i morgen kl 0900 slippes noen flere billetter.

Etter fem spilte kamper i semifinalerunden leder Storhamar 3-2 i kamper, og kampen i Jordal Amfi i morgen må vinnes for at drømmen om kongepokalen fortsatt skal leve.

Det har vært en seminfinaleserie med fantastiske øyeblikk både på isen og tribunen. Nå er gutta supermotivert for å levere enda en kamp det lukter svidd av hjemme på Jordal. Forrige lørdag var det magisk stemning i amfiet, og dere var helt utrolig på tribunen - i morgen gjør vi det igjen.

Følg med i morgen kl 0900

For sjette gang denne sesongen er det utsolgt og fulle tribuner. Klokken 0900 i morgen legges det som evenutelt er tilgjenglig av billetter for salg på billettsiden. klikk her

Så sett på alarm og følg med om du ikke har sikret det billett. Så kan du også bli med på en av de største hockeyfestene Norge har å by på.

Det er fantastisk å skue utover Jordal når vi ser Vål'enga-dratker, skjerf og luer overalt. Ta på deg finstasen og støtt gutta i denne ekstremt viktige kampen. Vær med å heie gutta fram - så skal vi gå seirende ut av oppgjøret, både på tribunen og isen. Sammen skal vi sørge for at fredagskvelden tilbringes på Hamar i en avgjørende kamp sju.

Hockey er best live - sammen med dere.

HEIA VIF.