• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Vålerenga
VIF

Første matchball for Vålerenga.

I kveld kan Vålerenga bli klare for årets semifinaler i ishockey, men da må Stjernen beseires i en forventet knalltøff bortekamp.

Vertshusbussen kjører til Fredrikstad i kveld. Påmelding her.

En lett forberedende morgentrening ble unnagjort med godt humør og stor selvtillit i dag tidlig.

For fjerde gang møtes Vålerenga og Stjernen i kveld. De tre foregående kampene har som kjent gitt noen fantastiske opplevelser for alle Vålerenga-fans, og med seier i kveld har Vålerenga på kortest mulig tid kvalifisert seg for årets semifinaler.

Men ingen forventer en lett kamp for å komme seg dit.

-Vi skal gjøre alt vi kan for å vinne i kveld, men vi vet det blir en ny og tøff kamp, og vi må være ydmyke før denne oppgaven, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

Selv mener han nøkkelen ligger i å nullstille og opprettholde fokuset laget har hatt siden sluttspillet startet, og som har gitt tre seire med smått utrolige 19-6 i total målforskjell.

-Vi skal reise ned til Fredrikstad i dag og fortsette der vi avsluttet forrige kamp. Gjør vi det og har fokus på oppgavene våre og hvordan vi skal utføre disse til 100 prosent har vi en bra sjanse til å vinne, mener Andersson.

Tirsdag ble Mathis Olimb trukket frem etter å ha banket inn tre av Vålerengas totale syv scoringer. Centeren kan ikke love en reprise av hat-tricket i kveld, men mener uansett at det meste ligger i Vålerengas hender.

-Alle kamper lever sitt eget liv. Vi er i en bra posisjon nå, men vi må gjøre akkurat det samme som vi gjorde sist dersom vi skal ta dette i kveld, sier Olimb.

SE HØYDEPUNKTER FRA FORRIGE KVARTFINALE HER:

Mark Auk har også vært fremtredende og har virkelig funnet formen etter at det meste av seriespillet ble spolert grunnet skulderskade. I to semifinaler på rad har han scoret Vålerengas første mål i kampen på ypperlig vis.

SE MÅLENE HER (artikkelen fortsetter under videovinduet):

-Vi vet hva som gjelder, og når vi følger systemet og gjør oppgavene våre som kollektiv er vi veldig gode. Kampen i dag vil nok bli den tøffeste vi har spilt mot dem, for de kommer til å kjempe med alt de har. Men dersom vi gjør det samme som har gitt oss seirene så langt kommer vi til å klare dette, mener Mark Auk.

Med seier i kveld er altså Vålerenga klare for semifinalene. Motstander blir ikke klart før alle kvartfinaler er ferdigspilt, og det er da høyest rangert lag fra seriespillet som velger mellom de to lavest rangerte lagene. Det vil si at Vålerenga ikke kan trekkes mot vinneren av kvartfinalen mellom Frisk og Sparta.

Pr nå står Vålerenga, Storhamar og Stavanger med seier i de tre første kvartfinalene, og kan bli klare for semifinalespill allerede i kveld. Frisk leder 2-1 i kamper over Sparta.

Skulle Vålerenga gå videre blir semifinalemotstander enten Storhamar eller Stavanger, der første semifinale i Jordal Amfi spilles enten 1. april eller 2. april.

Semifinaler mot Storhamar sender oss inn i «Semifinale 1», der spilledatoene er 30. mars (borte), 1. april (Jordal Amfi), 3. april (borte), 5. april (Jordal Amfi), evt 7. april (borte), evt 9. april (Jordal Amfi) og evt 11. april (borte).

Blir Stavanger motstander går Vålerenga inn i «Semifinale 2», der spilledatoene er 31. mars (borte), 2. april (Jordal Amfi), 4. april (borte), 6. april (Jordal Amfi), evt 8. april (borte), evt 10. april (Jordal Amfi) og evt 12. april (borte).

Billetter til semifinalene slippes førstkommende mandag kl. 10:00, dersom alle kvartfinaler er avgjort senest lørdag.

Dersom Vålerenga går på et tap i kveld vil den femte kvartfinalen spilles i Jordal Amfi fk lørdag 23. mars med nedslepp kl 18:30.

Billetter vil i så tilfelle slippes umiddelbart etter kampslutt. Alle sesongkortholdere vil motta en egen e-post fra TicketCo fredag morgen med reservasjonslink til sin plass.