Ny spiller signert og klar for kamp tirsdag
Publisert: 2022-01-22
Vi ønsker Sebastian "Basse" Johansen velkommen til Vålerenga

24 år gamle «Basse» kommer fra Lørenskog, der han også spilt denne sesongen. Løperen har tidligere erfaring fra Fjordkraft-ligaen, senest med noen kamper for Manglerud Star denne sesongen. Han har også spilt for Narvik og Frisk Asker. Nå er han klar til å kle seg i kongeblått og spille for Oslos iskrigere.

– Jeg ser på dette som en veldig spennende mulighet for meg, jeg er veldig glad for at de tok kontakt med meg. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang her, sier Johansen.

Han håper han kan bidra både i offensiv og deffensiv sone, men understreker at styrkene hans ligger nok mest i offensiv sone.

– Jeg håper jeg kan skape litt sjanser, men selvfølgelig også bidra i det defensive.

Her kan du lese mer Sebastian Johansens hockeybakgrunn

– Vi har fulgt med på Basse siden 1.divisjon, og vet at han innehar et sett med kvaliteter som vi er overbevist om at vi kommer til å få bra utbytte av. Han har også tidligere i Fjordkraft-ligaen vist hvilket toppnivå han har. I tillegg til dette setter vi også pris på hans gode personlige egenskaper. Han er seriøs i det han gjør, og passer godt inn i vår profil og spillergruppe, sier sportssjef, Frikk Juell.

«Basse» er klar for første kamp med Vålerenga når vi tar i mot Storhamar på Jordal Amfi førstkommende tirsdag.

{!A}

Katarina Nordam
Generalpartner
Hovedpartnere