• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Thomas Olsen besøkte Fattighuset

-Det er hyggelig å vite at man kan være med å bidra litt, sier Thomas Olsen etter besøket hos Fattighuset.

I samarbeid med SpareBank1 Østlandet har vi gjennom hele sesongen kåret månedens beste spiller. Dere har stemt fram spilleren som dere ønsket skulle vinne. Spilleren som vant har selv valgt et bra formål å gi pengene videre til.

Thomas Olsen vant hele tre ganger gjennom sesongen, for månedene oktober, november og desember. De gode formålene som Thomas valgte var Barnekreftforeningen,Redd Barna og til slutt Fattighuset.

Olsen, som for tiden er med landslaget i deres VM-oppkjøring, tok før sesongen var slutt turen til Fattighuset for å overrekke sjekken på 5000,-

-Det er veldig hyggelig å kunne besøke Fattighuset, og veldig fint å få se hvilken utrolig viktig jobb alle de frivillige som jobber her gjør for svært mange mennsker, sier Thomas Olsen.

Styremedlem Lasse Nyheim Storvik kan fortelle at de jobber med flere ulike prosjekter.

-Vi er kanskje mest kjent for mat- og klesutdelingen som vi har hver uke, men vi jobber også med andre ulike prosjekter. F.eks prøver vi nå å få på plass et tannlegeprosjekt slik at de som ikke får dekket dette kan få hjelp. Vi har også ulike kurs, som norskkurs og yogakurs, sier Nyheim Storvik.

Med tanke på hvordan mange nå opplever at det er økonimisk strammere, stilte Thomas Olsen spørsmålet om hvordan de merket dette på Fattighuset. -vi ser at det er flere familer som sliter med å få endene til å møtes, selv om de er i jobb. De som tidligere akkurat fikk det til å gå rundt har nå utfordringer med det. Vi har mellom 400 og 800 mennesker som står i utdelingskø hos oss hver uke, forteller Lasse Nyheim Storvik.

Avslutningsvis lurte Olsen på hva man som privatperson eventuelt kan bidra med hvis man ønsker å hjelpe Fattighuset.

-det varierer litt gjennom året hva vi trenger når, så da vil vi oppfordre til å følge med på vår Facebooside, sier Nyheim Storvik. -her legger vi ut hvilke behov vi har.

Helt til slutt sier Thomas Olsen, -Det har vært utrolig hyggelig å få tildelt månedens spiller så mange ganger denne sesongen, og ha fått lov til å gi penger videre til gode formål. Tusen takk til alle som har stemt på meg, avslutter Olsen.