Vålerenga
VIF

Ned med flagget til topps.

Til tross for en heroisk innsats av «Oslos Stolthet» seiret Storhamar i CC Amfi, og er årets norgesmestere.

Thomas Olsen sørget for Vålerenga-ledelse til første pause, der ledelsen fint kunne ha vært større. «De Kongeblå» dominerte i hvite bortedrakter, og holdt Storhamar-presset fint unna.

Bakerst sto Tobias «Tuben» Breivold Johansen som en levende vegg - igjen!

Storhamar maktet først å snu i to ulike overtallsmuligheter i andre - og tredje periode, men arbeiderklasse-spiller nummer èn, Magnus Brekke Henriksen, utlignet til 2-2 og sørget for stillhet i fjøset.

4:33 før full tid skrapte Jakob Berglund inn en retur i tom kasse og mange trodde kampen var avgjørt, men 12 sekunder før full tid var Christopher «Bengan» Bengtsson på plass og satte utligningen med seks utespillere og ingen Vålerenga-keeper på isen.

47 sekunder ut i overtiden falt avgjørelsen, og vi gratulerer Storhamar med NM-tittel sesongen 2023/24.