• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Søndag Søn 9 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan

Stefan Espeland er tilbake!

Etter to sesonger i utlandet, vender 32-åringen hjem til Oslo og Vålerenga.

– Jeg gleder meg til å komme hjem og spille for Vålerenga og VIF-supporterne. Det er noe jeg verdsetter og ser fram mot, sier Espeland.

For Espeland sto det mellom å fortsette karrieren i utlandet eller vende hjem til Norge. I norsk hockey var det bare én klubb som var aktuell for backen – Vålerenga. Han har nå tatt en helhetlig beslutning og klinker til med å signere for fire sesonger.

– Jeg har lyst til å være med på reisen som laget legger ut på nå - å ta tilbake tronen i norsk hockey igjen. Jeg føler at Vålerenga har noe spennende på gang, og for min var det utlandet eller VIF. Det utvikla seg sånn at å dra hjem ble det rette valget for meg.

Espeland spilte sist for Vålerenga i 2018/2019-sesongen, og det er en annen hverdag og andre fasiliteter som venter denne gangen.

– Det er jo en stor forskjell på gamle Furuset Forum og nye Jordal Amfi. Å spille kamper der blir nok helt fantastisk. Det er noe jeg virkerlig ser fram mot, ikke minst det å få folk inn på arenaen igjen.

På spørsmål om hva han tar med seg fra de to sesongene i tysk og østerrisk hockey, sier han at det hovedsak er erfaring og opparbeiding av et høyere tempo.

– Nå har jeg spilt på et høyere nivå i to år og har på en måte fortsatt utviklingen der. Jeg føler jeg står foran mine beste år med tanke på erfaring og tempoet man har inne.

Sportssjef, Frikk Juell, er storfornøyd med signeringa.

– Det er utrolig bra at vi får med oss Espeland de neste årene. Med Stefan inn i laget får vi en norsk, pucksterk og spillende back, som både klubb og fans kommer til å ha stor glede av.

Han forteller videre at det er utrolig viktig for oss at de godt etablerte spillerne i laget representerer det en kan forvente av et toppidrettsmiljø, og da videre overføre et korrekt bilde av hva som forventes av den neste generasjon spillere.

– Vi er overbevist om at nettopp Stefan vil ha en slik verdi for gruppa, sier Juell.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Spillere klare for 21/22-sesongen:

Keepere: Tobias Johansen Breivold, Steffen Søberg

Backer: Daniel Sørvik, Kalle Ekelund, Villiam Strøm, Tommi Taimi, Emil Holm Larsen, Stefan Espeland

Løpere: Tobias Lindström, Calle Rune Spaberg Olsen, Pontus Finstad, Colin Spaberg Olsen, Filip Lalande, Thomas Olsen, Jørgen Karterud, Martin Røymark, Magnus Brekke Henriksen, Jonas Oppøyen

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Vil du "bli en del av laget", motta informasjon angående klubben og laget som er relevant for deg, kan du registrere deg her