• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Stjernen
STJ

-Klar for å avslutte denne serien!

En meget revansjesugen Vålerenga-gjeng gjennomførte en lett trening på Jordal i dag. Samtidig flyr billettene til lørdagens femte kvartfinale ut døra.

VIF - STJERNEN - ALLE BILLETTER kun 200,-/150,-/100,-

1500 billetter var solgt før morgen ble til formiddag i dag, etter at salget åpnet sent i går kveld.

Det ventes dermed mye folk når Vålerenga og Stjernen barker sammen til den femte kvartfinalen i årets sluttspill lørdag 18:30 i Jordal Amfi.

Vålerenga har nok en gang muligheten til å avslutte kvartfinalen da de tre første kampene endte med seier til «Oslos Stolthet».

Til tross for nederlag i torsdagens kamp der semifinale-avansement kunne sikres var det en hel-tent spillertropp som gjorde unna en lett restitusjonsøkt i da.

-Stemningen var veldig bra. Alle var skuffet over at vi ikke klarte å vinne kampen i går, men alle kommer hit og er positive og vet at det gjelder å vinne fire kamper, så vi må se fremover. Ny kamp i morgen som vi har forberedt oss godt for, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

LES OGSÅ: BLI MED PÅ REVANSJEN!

På tribuneplass satt også sportssjef Anders Myrvold, uten å vise tegn til sluttspills-nerver. -Når du ser ned her er det ingen tvil om at det er en revansjesugen gjeng som går på isen i morgen. Sånn er play-off. Nå er det bare «bounce back» som gjelder, og det er tydelig at absolutt alle her er veldig tente på å avslutte denne kvartfinaleserien lørdag, sier Myrvold.

Kvelden og store deler av natten etter kamp i går gikk med til analyse for trenerteamet, som ble presentert for spillerne i dag. Deretter ble blikket rettet frem mot lørdagens forventede folkefest i Jordal Amfi.

-Vi har sett igjennom noen ting som kan gjøres bedre og det som var bra, og deretter stengte vi kampen og ser fremover. Vi har hatt en lett trening og har samlet all energi til kampen i morgen. Vi vet at vi er veldig gode på Jordal og at vi kommer til å ha et fantastisk publikum i ryggen som støtter oss. Det betyr veldig mye for oss, sier Andersson.

Alle billettene til den femte kvartfinalen er redusert ned til kun 200,- for voksne og 100,- for barn. Honnør/student ligger på 150. Dette gjelder for alle felter i ordinært publikumsområde.

Billetter finner du her