• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

-Det kom et pass hvor alle rekene hadde falt av på veien!

Gårsdagens scoringer konkurrerer mot dagens brede smil når Jørgen Karterud re-kapitulerer opplevelsene fra den andre finalen i årets NM.

Storhamar scoret først, men så våknet Jørgen Karterud - og satte full fyr på Jordal med utligning til 1-1.

En knallhardt pasning fra Daniel Bøen Rokseth ble ekspedert gjennom hele Storhamar-forsvaret, før Markus Stensrud ble sendt ut på jakt etter svømmeknappen mens «Karta» presset inn utligningen.

-«Rocky» og jeg har meldt på hverandre i hele år hvor jeg har klagd på at pasningene hans er for løse. Nå kom det endelig et pass hvor alle rekene hadde falt av på veien, gliser Vålerenga-profilen mens han beskriver opptakten til Vålerengas utligning på bredt hockey-språk.

Duoen Rokseth/Karterud ble toneangivende da Vålerenga satte igjen Storhamar på perrongen og kjørte videre mot første finaleseier på 10 år.

SE HØYDEPUNKTENE FRA FINALESEIEREN HER:

-Når vi spiller vårt spill med det fantastiske tempoet vi leverer i dag så ser man hvilket bra lag vi er. Men dette var kun èn av fire seire vi må ta, så vi må bygge videre på dette i neste kamp, sier Karterud.

Som oppvokst i klubben og med en karriere som strekker seg helt tilbake til skøyteskolen som fire-åring er han naturligvis populær på tribunen i Jordal Amfi.

LES OGSÅ:- FANTASTISK Å SPILLE FORAN ET FULLSATT JORDAL

Forholdet er åpenbart basert på gjensidighet, noe som kom til syne da Karterud satte kveldens siste i tomt Storhamar-mål og kysset logoen opp mot Felt E.

-Energien som kommer fra Felt E og hele hallen forøvrig finner du ikke under «kost-tilskudd» i butikkhyllene. Når de i tillegg reiser rundt og støtter oss på bortebane blir det komplett fantastisk, sier «Karta».