• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr

En stolthet for stor til å beskrive

Tomhetsfølelsen etter finaletapet er enkel å erstatte med stolthet når sesongen 2023/24 skal oppsummeres.

Tomt. Trist. Men samtidig så stolt!

For en reise det har vært - og for noen fantastiske øyeblikk vi har skapt sammen i Jordal Amfi!

Dette var sesongen da Enga Tifo gjorde sitt inntog, og sammen med et rekordstort publikum markerte de seg allerede under serieåpningen mot Frisk Asker, og fulgte opp med å kle tribunen majestetisk i rødt og blått i flere kamper - spesielt under sluttspillet.

Stemningen under semifinalekampene mot Stavanger Oilers og i finalene mot Storhamar vil bære oss gjennom varme sommermåneder uten hockey - helt frem til sesongstart i midten av september.

Ingen andre arenaer eller publikum i Norge kan vise til trykket fra de beryktede tribunene i Jordal Amfi. Måten det påvirket våre spillere på - og motstanderlagene med negativ fortegn - var en nytelse å se.

HER ER JORDAL AMFI PÅ SITT BESTE:

For andre sesong på rad satte Vålerenga ny klubbhistorisk publikumsrekord i grunnserien. I tillegg ble det hele tre tilskuerrekorder i enkeltkampene. Først da 5287 tilskuere fant veien til Jordal da Storhamar var motstander 20. januar.

Deretter ble det toppet med tilskuertall på 5332 mot Stavanger Oilers i den sjette semifinalen, før rekorden ble slått - igjen - da hele 5420 tilskuere kjøpte billett til finale fire mot Storhamar.

KJENN TRYKKET FRA JORDAL DA VÅLERENGA ENTRET ISEN TIL FØRSTE FINALE PÅ 10 ÅR:

Sesongen 2023/24 var samtidig sesongen der vi satte klubbrekord i antall hjemmeseire fra start.

Da Lørenskog ble senket på Jordal 2. desember 2023 var det første gang i klubbens historie hvor 12 hjemmekamper på rad var vunnet.

Den forrige rekorden på elleve kamper sto fra 1986/87, der Vålerenga vant så mange kamper at «Vi taper aldri» runget jevnt fra tribunene, og ble til og med adoptert av Norsk Tipping og brukt i flere reklamefilmer.

LES MER OM KLUBBREKORDEN HER

Sesongen sett under ett ble det også tatt flere poeng i grunnserien enn i fjor, til tross for at tabellplasseringen ble den samme (tredje plass). Sølvmedaljene fra årets NM er et kraftig steg i riktig retning, som gjerne må tolkes som at en ny Vålerenga-æra er i ferd med å se dagens lyst.

Innsatsen som ble lagt ned i femte finale i CC Amfi var noe mer og noe annerledes enn vi har sett før. Det var Oslo Øst på sitt beste, levert av en gjeng barske gutter med koksgrus på kassa!

Vålerenga Ishockey vil takke alle dere som har bidratt til å skape fantastiske rammer på Jordal.

Vi er evig takknemlig for den innsatsen alle våre frivillige legger ned til hver eneste kamp, og for det utrolig gode miljøet dere bidrar til å skape i arenaen vår.