Tommi Taimi signerer langtidskontrakt!
Publisert: 2021-05-10
Laget
– Jeg har hørt at vi har fantastiske supportere og gleder meg til å se fullsatte tribuner på Jordal!

På tampen av oktober i fjor satt finnen seg i bilen og kjørte hele veien til Oslo og Vålerenga. Her trivdes han så godt at han og familien nå har valgt å bli de neste fem årene.

– Fra første dag i Vålerenga følte jeg meg hjemme. Alle spillerene og lagledelsen behandla oss som om vi alltid hadde vært der, sier Tommi Taimi.

Med vi mener han seg og familien. Han forteller at Oslo føles som det rette stedet for dem å bli boende over en lengre periode.

– Jeg er veldig glad for å ha signert med Vålerenga for de neste fem årene.

Utrolig fornøyde

– Familien til Tommi stortrivdes i Oslo, og vi ser nå frem til å få Tommi, Pia og deres 3 barn på plass i hovedstaden, forteller sportssjef, Frikk Juell, som kan røpe at klubben har vært i dialog med Taimi over en lengre periode.

– Vi har vært i samtale med Tommi siden midtveis i sesongen og prosessen har vært god. Vi er utrolig fornøyde med å få med oss Tommi de neste årene, sier sportssjef, Frikk Juell.

I løpet av sesongen som var, produserte den finske backen hele 24 målpoeng (8 + 16) over 16 kamper. Det er like mange poeng som kaptein, Tobias Lindström. Sammen toppet de to poengtavla til Vålerenga da sesongen ble avslutta. Med 10 kamper mindre spilt enn de fleste andre på lista, endte han også på en 14. plass totalt i ligaen.

– Som spiller representer Tommi en teknisk, offensiv og kreativ hockey som vi gjennom sesongen fikk stor glede av. Som type er han en bra rollemodell, med gode verdier og riktig innstilling, sier sportssjefen.

Ser fram mot å spille for fulle tribuner

Dessverre fikk vi ikke oppleve å fylle noe Jordal forrige sesong. De fleste kampene gikk uten publikum, og nå ser både Tommi og resten av klubben fram mot en sesong der vi forhåpentligvis kan spille for fulle hus igjen.

– Jeg har hørt at vi har fantastiske supportere og gleder meg til å se fullsatte tribuner på Jordal neste sesong.

I liket med resten av klubben, har også Taimi trua på gull i nærmeste framtid.

– Vi har en kjempebra spillergruppe og alle gutta jobber hardt for å nå vårt mål om å plukke nye pokaler.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Spillere klare for 21/22-sesongen:

Keepere: Tobias Johansen Breivold, Steffen Søberg

Backer: Daniel Sørvik, Kalle Ekelund, Villiam Strøm, Tommi Taimi

Løpere: Tobias Lindström, Calle Rune Spaberg Olsen, Pontus Finstad, Colin Spaberg Olsen, Filip Lalande, Thomas Olsen, Jørgen Karterud

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Vil du "bli en del av laget", motta informasjon angående klubben og laget som er relevant for deg, kan du registrere deg her

Katarina Nordam
Generalpartner
Hovedpartnere