OBOS blir partner i Vålerenga Ishockey
Publisert: 2023-09-18
SAMARBEIDSPARTNERE
OBOS trapper opp engasjementet i Vålerenga og blir nå partner i Vålerenga Ishockey - Norges mestvinnende ishockeyklubb.

Vi skal skape et vinnerlag sammen! Dette er en viktig og riktig avtale for oss, både fordi vi gir tilbake til medlemmene våre og kan bidra til at det blir enda mer aktivitet og glede i lokalmiljøene, sier sponsorsjef Rasmus Aarflot i OBOS.

Da årets ishockeysesong droppet i gang foran et fullsatt Jordal Amfi fredag 15. september, var den karakteristiske OBOS-logoen godt synlig på isflaten. Forrige uke signerte nemlig OBOS og Vålerenga Ishockey sin første samarbeidsavtale.

Også i Vålerenga Ishockey gleder man seg over det nye partnerskapet:

Vi er utrolig stolte over å ha med oss OBOS som partner på vår reise tilbake til toppen av norsk ishockey. Vi fant hverandre i et felles og ekte engasjement for felleskapet og lokalsamfunnet, og vi opplever at både Vålerenga og OBOS lever etter vårt kjære ordtak «du speller for flere enn bare deg sjæl». Nå skal vi sammen skape enda flere store øyeblikk og sørge for at enda flere får bli med på moroa, sier markedssjef Glenn Jensen i Vålerenga Ishockey.

Det er flere grunner til at OBOS nå inngår et samarbeid med hockeylaget på Vålerenga:

Det er flere grunner til at OBOS nå inngår et samarbeid med hockeylaget på Vålerenga:

Vålerenga Ishockey har i en årrekke gitt gode opplevelser til store og små i de delene av Oslo hvor OBOS har en lang historie – og mange medlemmer. Klubbens triumfer på isen vekker begeistring og engasjement, samtidig som man gir et treningstilbud til barn og unge som elsker ishockey. At OBOS nå skal være en del av dette tror jeg mange av våre medlemmer vil sette pris på, sier Rasmus Aarflot i OBOS.

Han mener avtalen støtter godt opp under OBOS’ satsing på å bygge gode lokalmiljøer.

OBOS-medlemmer kan kjøpe billetter til halv pris, noe som gjør det mulig for langt flere å følge laget i tykt og tynt. I tillegg vil prosjektet løkkehockey i OBOS-borettslag bidra til å skape mer liv og aktivitet mellom husene, sier Aarflot.

Med avtalen utvider OBOS sitt allerede store engasjement i Vålerenga-familien.

-Vi er jo allerede sterkt inne i fotballklubben både på herre- og damesiden. Med den nye avtalen blir det, som det heter i sangen, «året rundt med Vål’enga», avslutter Rasmus Aarflot.

Kyrre Merg
Generalpartner
Hovedpartnere