-Det er nå det gjelder!
Publisert: 2024-03-14
SLUTTSPILL 2024
En topp motivert Vålerenga-tropp har samlet seg for første kamp i sluttspillet. Kl 19:00 i kveld droppes det hele i gang i Jordal Amfi.

KJØP BILLETTER TIL FØRSTE KVARTFINALE HER

Stjernen er som kjent motstander i kvartfinaleserien, og laget vant forrige møte mot Vålerenga etter at «Oslos Stolthet» ledet 3-1 etter de første 20 minuttene.

Nå er serien og dens resultater glemt, kortene er stokket på nytt og fordeles allerede i kveld i Jordal Amfi.

-Det er sluttspillet som gjelder i hockey. Det er litt deilig å være ferdig med serien, og begynne på det som virkelig betyr noe, sier kaptein Martin Røymark. Vålerenga-profilen er klar på hva som kreves for å ta den psykologiske viktige seieren i første kvartfinale før lagene møtes for andre gang i Stjernehallen fk lørdag.

-Vi må tilbake og finne den defensive tryggheten vi hadde tidligere i sesongen. Samtidig er det viktig å få en bra start på serie, og den første kampen nå er utrolig viktig. Nå er det virkelig «en kamp av gangen» som gjelder, sier han.

SE OGSÅ:RØYMARK OG ANDERSSONs KVARTFINALE-PRAT

Vålerenga vant de to første oppgjørene i serien mot Stjernen, men har deretter tapt de tre siste. Med andre ord har kveldens kamphaner meget god kjennskap til hverandres foretrukne måte å spille på, og dette vil bli en nøkkel til seier i kveld.

-Selv om vi har tapt tre kamper mot de i år synes jeg vi har gjort mye bra i de kampene. Stjernen har et veldig kontringssterkt lag, så det er der vi må passe oss, samtidig som det blir viktig å unngå utvisningene for de har et godt overtallsspill. Vi ønsker å skape lange angrep og være stasjonære i deres sone, samtidig som vi må ha en aggressiv defensiv. Der har du nøklene for å få et bra resultat i denne kampen, sier Andersson, som videre melder om at det er en godt samlet og tent spillertropp som entrer isen i Jordal Amfi i kveld.

-Vi har kommet enda tettere som lag og spillergruppa, og man merker at det er en annen atmosfære i garderoben. Vi har trent bra hele uka og vi har er en god følelse som vi tar med oss inn i sluttspillet, sier Andersson.

I sluttspillet offentliggjøres ingen detaljer om troppen før 90 minutter før kampstart, så kveldens tropp og rekkesammensetning finner du i Vålerengas kanaler i sosiale medier (Instagram, Facebook og Twitter).

KJØP BILLETTER TIL FØRSTE KVARTFINALE HER

Kyrre Merg
Generalpartner
Hovedpartnere