Bli med gutta på løkka!
Publisert: 2024-02-07
Sammen med OBOS skal Vålerenga finne Oslos kuleste hockey-løkke. 25. februar kan du få hele A-laget vårt på besøk.

En ny kuldebølge er i ferd med å velte inn over oss, og for noen skaper det bekymring og irritasjon.

Men for hovedstadens isbane-entusiaster er dette et perfekt utgangspunkt for å bygge opp hele nabolagets samlingsplass etter en lengre periode med mildvær.

Nå ønsker Vålerenga og OBOS å besøke den beste ishockey-løkka i byen.

-OBOS er opptatt av det vi liker å kalle «livet mellom husene», og dette er alltid en sterk drive for de samarbeidsavtalene vi inngår, enten det er med breddeklubber, toppklubber eller innenfor kulturlivet. At vi sammen med Vålerenga Ishockey kan være med på å skape dette livet mellom husene mener vi det er veldig positivt, sier sponsoransvarlig for idrett og aktivitet hos OBOS, Eddie Chr. Thomas.

Konkurransen er allerede åpnet på OBOS` nettsider, og er ikke vanskeligere enn at du tar et bilde av hockeyløkka di, og sender det inn til OBOS sammen med en begrunnelse for hvorfor akkurat din bane fortjener å vinne.

Fristen for å melde seg på er 16. februar, og juryen består av representanter for både OBOS og Vålerenga Ishockey.

  1. februar vil spillere fra Vålerengas A-lag møte opp og delta i leken sammen med alle som vil delta.

LES MER PÅ OBOS` NETTSIDE HER

-Løkkehockey er basert på frivillig dugnad og masse innsats for felleskapets beste, noe OBOS ser på som utrolig viktig. Vi ønsker å støtte oppunder den uorganiserte aktiviteten som er så viktig for nærmiljøet, og håper flest mulig vil melde seg på, sier Thomas.

I tillegg vil A-lagsgutta vil også maskoten «Kongen» og materialforvalter Roar Holmen stille opp med grill og servering av mat og drikke til alle oppmøtte.

MELD DEG PÅ I KONKURRANSEN HER!

Kyrre Merg
Generalpartner
Hovedpartnere