Vålerenga og Visa forlenger partnerskapet
Publisert: 2023-09-14
SAMARBEIDSPARTNERE
I ytterligere tre år skal vi sammen med Visa løfte lokalsamfunnet og skape stolte øyeblikk for Oslos befolkning.

Visa ble en del av Vålerengas rikholdige nettverk av samarbeidspartnere for tre år siden. Avtalen blir nå forlenget med ytterligere tre år.

"I de foregående årene hvor vi har jobbet sammen, har vi daglig blitt minnet om at verdiene våre er nesten identiske. I Vålerenga ‘speller vi for flere enn oss sjæl’, og Visa har et tilsvarende fokus når det kommer til å løfte lokalsamfunn. Dette er en perfekt match," sier Markedssjef Glenn Jensen i Vålerenga Ishockey.

Visa er en verdensledende aktør innen digitale betalinger som tilrettelegger for transaksjoner mellom forbrukere, næringsdrivende, finansinstitusjoner og myndigheter i over 200 land og territorier. Visa-nettverket sørger for at kortinnehavere kan foreta kjøp og betalinger verden over; selvfølgelig også på Jordal Amfi.

{!A}

"Visa sikrer rask, trygg og sømløs betaling ved alle våre kiosker under A-lagskampene. Når 5 000 mennesker skal betjenes i løpet av en kort ishockeyperiode, er det viktig for oss å ha en stabil og sikker leverandør," sier Jensen.

Visa er en pioner innen digitale betalinger, kontaktløse transaksjoner og mobilbetaling. Selskapet har aktivt utviklet og fremmet nye betalingsmetoder som er tilpasset forbrukeradferd og teknologiske trender.

"‘To uplift everyone, everywhere’ er kjernen i Visas visjon, og vi mener at samarbeid med lokale bedrifter understøtter dette på en god måte. Ishockey er en populær og raskt voksende breddeidrett i Norge, og Vålerengas kamper på Jordal Amfi er god underholdning for hovedstadens innbyggere. Verdiene til våre to selskaper møtes i ønsket om å styrke lokalsamfunn, og Visa er veldig glad for dette partnerskapet. Å samarbeide med VIF Ishockey de siste årene har vært en glede, og vi ser frem til ytterligere tre år med et givende partnerskap," sier Heidi Gohn, Head of Merchants Sales and Acquiring, Nordic & Baltics hos Visa.

Visa er en verdensleder innen digitale betalinger.

Kyrre Merg
Generalpartner
Hovedpartnere