I kveld må vi slå tilbake!
Publisert: 2024-04-21
FINALER 2024
Seier og utligning til 2-2 i kamper er kveldens klare mål for «Oslos Stolthet», som har et fullstendig utsolgt Jordal Amfi i ryggen i kveldens fjerde finalekamp.

Mange gode prestasjoner var ikke nok til å seire i CC Amfi fredag, og dermed leder Storhamar 2-1 i finalekampene som spilles best av syv.

Hjemmebanefordelen har vært pregende så langt, der Storhamar har vunnet på Hamar, og Vålerenga vinner i Jordal Amfi.

Billettene til kveldens finale ble revet bort på 15 minutter, og trykket fra tribunen de siste kampene har gitt god energi til gulljagende iskrigere.

-Det prates om det fantastiske trykket som er i hele Oslo i garderoben hele tiden. Trykket fra tribunen gir oss en enorm energi, og de som lager liv på tribunen betyr enormt mye for oss. Det var fantastisk med så mange på tribunen, og gutta gleder seg til å spille foran hele svingen på Jordal i kveld, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

Lagene kjenner hverandre naturligvis godt etter tre harde finalekamper, og fem oppgjør i grunnserien denne sesongen. 
Dermed er det de små enkle detaljene som fortsatt er oppskriften på suksess får Vålerenga i kveld.

-Nærkampspillet og de fysiske duellene er avgjørende. Vi må fortsatt eie områdene foran begge mål, og vinne duellene langs vantet, sier Andersson.

Med bakgrunn i det høye tilskuertallet åpner Jordal Amfi dørene for publikumsinnslipp kl 17:45 i dag, som er halvannen time før kampstart 19:15.

Husk at det ikke er tillatt å ta med store bagger og sekker inn i arenaen. Disse vil bli stanset i døra, så la de gjerne være igjen hjemme.

Vålerenga Vertshus flytter inn i et større telt nedenfor inngang 2 A, som åpnes kl 17:30 for mingling og hygge.

TV2 Sport 2 viser kampen for alle som ikke har fått ordnet seg en billett, og løpende oppdateringer finner du også i Vålerengas kanaler i sosiale medier, fortrinnsvis Instagram og Twitter.

-Vi har en kjempefordel med vårt publikum i ryggen i kveld, og gleder oss til å spille foran de i Jordal Amfi igjen, avslutter Andersson.

KJENN PÅ STEMNINGEN FRA ET FULLSATT JORDAL HER

Kyrre Merg
Generalpartner
Hovedpartnere