Hele Jordal!
Publisert: 2024-01-16
Kun seks hjemmekamper gjenstår av grunnserien i år. Sørg for at du ikke går glipp av dem!

Førstkommende lørdag spilles Norges største hockeykløassiker på Jordal Amfi. Oppgjøret mellom Vålerenga og Storhamar ble utsolgt allerede fem dager før nedslepp.

Deretter spilles kun seks hjemmekamper før grunnserien 2023/24 er over, og det er åpenbart at det blir kamp hele veien inn om de tre øverste plassene på tabellen.

Her er oversikten over Vålerengas resterende kamper. Vi oppfordrer til å være tidlig ute med å kjøpe billetter slik at du får oppleve den magiske stemningen på Jordal Amfi før sluttspillet tar til.

VÅLERENGA - FRISK ASKER 25. januar: Frisk Asker er forsterket og jager best mulig plassering før sluttspillet. Kampene mellom Vålerenga og Frisk Asker er alltid publikumsvennlige, og rivaliseringen går mange år tilbake i historien. Naturligvis satte overgangen til Aleksander Bonsaksen litt fyr i teltet igjen i nyere tid, og ser man bare på det siste året finner man enorme publikumsopplevelsen fra både Romjulskampen i fjor og til serieåpningen 23/24 der Jordal Amfi var fylt til randen.

SE RASMUS AHLHOLM AVGJØRE ROMJULSKAMPEN HER:

VÅLERENGA - LILLEHAMMER 1 februar: Et av årets store happenings i Oslo by, der Vålerenga sammen med Oslo Pride og EHL skal markere at vi er klubben for alle, og står sammen på tribunen, isen og garderoben. Billettprisen er senket til kun 100,- til denne kampen, og det forventes ny rekord med Lillehammer som motstander.

VÅLERENGA - LØRENSKOG 15 februar: Et Lørenskog-lag som kriger om den siste sluttspillsplassen, eventuelt et best mulig utgangspunkt foran sluttspillet vil garantert selge seg dyrt mot Vålerenga. De nyopprykkede har levert en sterk sesong, og Vålerenga måtte kjempe hardt for alle poengene ved sist møte.

VÅLERENGA - SPARTA 22. februar: En av de større oppgjørene der Sparta har vist kraftig formsving mot slutten av tabellen. Når Sparta gjester Jordal Amfi er det alltid med «toppkamp»-stempel på oppgjøret, og for østfoldingene vil bronseplassen på tabellen være innenfor rekkevidde - og dermed drives motivasjonen til øverste nivå

VÅLERENGA - COMET 29. februar: Vålerenga og Comet er som regel meget målrike oppgjør med god stemning på tribunen og flere tilreisende supportere. Dette kan fort også bli viktige poeng for Vålerenga å ta i kampen om medaljer - aller helst gull! - i årets eliteserie.

VÅLERENGA STAVANGER OILERS 7. mars: Sesongens siste hjemmekamp på Jordal Amfi. Blir dette seriefinalen? Blir dette kampen som må vinnes for å sikre gullmedaljer? Tør du egentlig å vente med å kjøpe billett?

BILLETTER TIL ALLE RESTERENDE KAMPER FINNER DU HER

-og husk; hockey er best live - sammen skaper vi minnerike øyeblikk i Jordal Amfi!

Kyrre Merg
Generalpartner
Hovedpartnere