Alle gode ting tre for Vålerenga?
Publisert: 2024-03-19
SLUTTSPILL 2024
Humøret er på topp, men utfordringen er knallhard for Vålerenga når Stjernen gjester Jordal Amfi i kveld til kvartfinale 3.

KJØP BILLETTER TIL VIF - STJERNEN HER

-Vi vet at hver kamp i en slik serie blir tøffere og tøffere. Men nå har vi vunnet to kamper, og skal ta med oss den gode stemningen som er i troppen nå inn i kveldens kamp. Vi har løst utfordringene veldig bra mot Stjernen i to kamper, og klarer vi å nullstille og fortsette å se ut som vi har gjort er jeg trygg på seier, sier kaptein Martin Røymark etter at formiddagens istrening er unnagjort.

I begge de foregående kampene har Vålerenga tatt initiativ fra start, scoret det første målet og ledet hele veien.

-Stjernen var gode i forrige kamp, men det som er sterkt av oss er at vi har ledelsen hele kampen og klarer å beskytte denne. Dermed må de jage, sier Røymark.

SE HØYDEPUNKTER FRA KVARTFINALE 2 HER

-Det skal bli godt å komme hjem og spille i Jordal Amfi igjen. Vi er veldig tente på å vinne denne kampen. Jeg tror Stjernen kommer til å krige hardere i dag enn de har gjort før. De må vinne kampen, så vi er forberedt på at det blir en tøff kamp, sier Christopher «Bengan» Bengtsson, som så langt har vært Vålerengas beste poengplukker med ett mål og fire assist, og som dermed bærer Battery Gullhjelmen fra start i dag.

-Vi har skapet oss et meget godt utgangspunkt, men vi må være ydmyke her. Full jobb over 60 minutter er det eneste sjansen vi har til å vinne denne kampen. Det er tett og jevnt, og små marginer som avgjør i slike sluttspillkamper, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

LES OGSÅ: TOPP STEMNING FØR TREDJE KVART

TIPP SLUTTRESULTATET!

Helt frem til kampstart kan du bli med på Telias noe uhøytidelige konkurranse og gjette sluttresultatet i kveldens oppgjør. Telia stiller med ulike premier til tre personer som gjetter riktig resultat. Dersom færre enn tre klarer å prikke sluttresultatet gjennomføres en trekning.

KLIKK HER FOR Å LEGGE INN DITT RESULTAT-TIPS

UTDELING AV SUPPORTERPRIS

Vålerengas legendariske supporterfelt Felt E har gjennomført en avstemning og kåret den de mener er sesongens beste Vålerenga-spiller. Dette er en tidligere tradisjon som har blitt startet opp igjen. I fjor vant Thomas Olsen prisen, og året før var det Gabriel Koch som fikk utmerkelsen. Hvem som blir vinner Felt Es supporterpris for sesongen 2023/24 får du vite rett før kampstart, da utmerkelsen deles ut på isen.

KJØP BILLETT TIL VIF - STJERNEN i KVELD HER!

Kyrre Merg
Generalpartner
Hovedpartnere