Fortsetter seiersrekka i dag?
Publisert: 2023-11-18
EHL
Det skal jaktes tre nye poeng og ellevte seier på rad i Jordal Amfi i dag. Frisk Asker er motstander når pucken droppes klokka 16:00.

Det er ingen tvil om at det er gøy med hockey for tiden om hjertet ditt banker for Vålerenga. Laget ligger øverst på tabellen, to poeng foran Storhamar. Gutta har vunnet ti kamper på rad, har vunnet alle kamper hjemme i Jordal Amfi og ligaens toppscorer heter Thomas Olsen.

I dag er det klart for hockeylørdag på Jordal igjen, når Frisk Asker tar turen, og hjemmepublikummet skal få hilse på nysignert Alex Dostie.

Billetter til kampen kjøper du her

Et Frisk Asker lag som fikk med seg ett poeng fra Hamar på torsdag og som har fått tilbake Bonsaksen tilbake på isen. Er det flere enn oss som gleder seg til dagens kamp?

-Det kommer til å bli en fysisk kamp.

Hovedtrener Fredrik Andersson forventer en tøff og fysisk kamp i dag.

-I dag forventer vi oss at det kommer til å bli en fysisk kamp, der det gjelder å spille tøft, men samtidig ikke dra på seg for mange utvisninger. Det viktigste blir å vinne kampspillet rundt begge målene for å kunne vinne kampen, sier Andersson som fortsetter

-jeg håper også at vi får den ekstra støtten fra supporterne våre i dag, som vi har kjent på Jordal gjennom denne sesongen. Det gir oss ekstra krefter som kan hjelpe oss å vinne dagens kamp, avslutter Andersson.

Vinn klokke fra TISSOT og Møt dine helter

Før kampen i dag skal vi dele ut prisen Månedens spiller for oktober, en pris hvor dere har vært med å stemme fram vinneren. Kom i god tid, slik at du kan være med å gi vinneren velfortjent hyllest.

I dag skal vi også igjen dele ut en klokke fra TISSOT til en heldig vinner på tribunen. Hvordan kan man vinne?

Ved å ha kjøpt billett og være tilstede så er du med i trekningen. Vinneren trekkes i løpet av første periode.

{!A}

Etter kampen i dag blir det igjen Møt dine helter ved supportershop'n ved hovedinngangen, 2A.

Gutta du kan ta en prat med, få en autograf eller et bilde med i dag er Martin Røymark, Daniel Bøen Rokseth, Jørgen Karterud, Stian Solberg og nysignerte Andrew Nilelsen.

Les mer om gutta her

Når du kommer til Jordal Amfi i dag vil du utenfor hovedinngangen møte kampsonsor Bertel o Steen Lørenskog som er på plass med flere av sine biler. Stopp opp for å ta en kikk eller en prat om du er på jakt etter ny bil.

SpareBank1 Østlandet er også på plass med lykkehjulet sitt hvor du kan vinne fine premier og en signert drakt.

Hockey er best live

Vi gleder oss til en herlig hockeylørdag sammen med dere. Det nærmer seg 3500 solgte billetter, og vi gleder oss til å ha dere på tribunen. Støtten dere gir og stemningen dere er med å skape betyr utrolig mye for gutta på isen.

Har du ikke kjøpt billett kan du gjøre det her

La oss sammen kjempe for tre nye poeng, fortsatt serieledelse, ellevte seier på rad og fortsatt ubeseiret hjemme på Jordal.

Hockey er best live - sammen med dere.

Vi sees.

Mette Winther
Generalpartner
Hovedpartnere