Nå skal alt avgjøres
Publisert: 2024-02-14
Årets grunnserie kan ende med alt fra suksess til skuffelse for Vålerenga. De siste åtte kampene vil avgjøre alt. Først ut er Lørenskog, som gjester Jordal Amfi torsdag.

KJØP BILLETT TIL VÅLERENGA - LØRENSKOG HER!

Etter to ukers landslagspause gjenstår det åtte kamper (fire hjemme/fire borte) av årets grunnserie.

SE ALLE KAMPENE HER

Vålerenga har begge hendene på rattet i racet om plass nummer to på tabellen. Selv om vi har en teoretisk mulighet til å ta seriemesterskapet innebærer det en fullstendig kollaps fra Storhamars side, og er dermed ansett som utenkelig.

-Vi fokuserer ikke på førsteplassen, men tar en kamp av gangen og har vårt fokus på å skaffe oss en så bra plassering som mulig. Andreplassen akkurat nå den plassen vi fokuserer på å forsvare, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

For Vålerenga handler det om å holde Stavanger Oilers bak seg på tabellen. Syv poeng skiller lagene pr nå, noe som vil reduseres til kun fire poeng dersom Oilers vinner sin henge-kamp mot Lørenskog. Dermed må Vålerenga vinne minst syv av de resterende åtte kampene for å ta sølv, og dermed sikre hjemmebanefordel i sluttspillet.

KJØP BILLETT TIL VIF - OILERS HER!

-Stavanger er nærmest oss. Det har vært jevne kamper, og vi må virkelig gjøre jobben vår både her og i alle andre kamper. Det er derfor vi fokuserer på en kamp av gangen nå, for vi har alt i våre egne hender nå, og det er opptil oss om vi skal ta andreplassen, sier Andersson.

Allerede i morgen gjester Lørenskog Jordal Amfi. Dette kan fort bli årets kvartfinale i sluttspillet, men snubletrådene mellom oppgjøret i morgen og første kvartfinalekamp 14. mars er såpass mange at vi lar de ligge litt.

I stedet handler det om å sikre tre poeng for «Oslos Stolthet», som opplevde et Lørenskog-lag som kjempet helt inn til døra ved lagenes forrige møte

-Jeg forventer meg at gutta har innsett at Lørenskog er et bra lag, og kommer til å gå til sluttspillet. Sist gang vi møttes viste de at de kunne måle seg med oss, og dersom ikke vi er 100 prosent forberedt vil vi få en tøff kamp. Vi i coachingteamet har hatt mange samtaler med spillerne nå i det siste om viktigheten av at alle er forberedt til hver eneste kamp, og gir de det har vi gode sjanser til å skape et godt resultat mot Lørenskog.

LES OGSÅ: BLI MED VERTSHUSBUSSEN PÅ BORTEKAMP!

Kyrre Merg
Generalpartner
Hovedpartnere