Velkommen hjem Gabriel Koch
Publisert: 2023-04-20
LAGET
-Jeg gleder meg veldig til å spille for Vålerenga igjen, sier Gabriel Koch.

Etter én sesong i Malmö, hvor han har spilt for U20-laget, vender stortalentet Gabriel Koch tilbake til Vålerenga. Nå gleder 19-åringen seg til igjen å få spille foran supporterne hjemme i Jordal Amfi.

-Jeg har lyst til å spille for en klubb som kan vinne, og jeg ønsker å vinne med Vålerenga. Samtidig er jeg sikker på at Vålerenga er riktig plass for meg å være for å utvikle meg videre, sier Gabriel Koch.

Hør hele intervjuet med Koch lengre ned i saken.

Hovedtrener Fredrik Andersson kan fortelle at han er utrolig fornøyd med at Gabriel Koch kommer tilbake til Vålerenga.

-Det er kult at han velger å komme tilbake til Vålerenga for å fortsette utviklingen sin hos oss. Han er en veldig talentfull spiller med stort potensiale for å bli en toppback i framtiden, sier Andersson.

Sportssjef Anders Myrvold er også svært fornøyd og tillegger:

-Gabriel er en god back som vil forsterke laget vårt på backsiden. Han er en ekte Vålerenga-gutt som fortsatt er i utvikling, noe vi også gi han mulighet for å gjøre videre hos oss. Han har alle kvalitetene som skal til for å bli en storback på et internasjonalt nivå, sier Myrvold.

Fredrik Andersson trekker fram Koch's spillfortsåelse når vi spør om hvilke kvaliteter han innehar.

-Han er en bra toveis back som løser situasjoner bra med enkle førstepassninger. Han har bra bevegelse og timing i spillet sitt, i tillegg til bra spillforståelse som gjør at han ofte ligger i rett posisjon på banen og kan snu spillet raskt. Ja, igjen - vi er veldig fornøyd med at Gabriel kommer tilbake til klubben, avslutter Andersson.

{!A}

Gabriel Koch vil tilslutte seg laget i starten av mai. Vi gleder oss til å se Gabriel i kongeblått med 42 på ryggen igjen kommende sesong.

Velkommen hjem Gabby.

Mette Winther
Generalpartner
Hovedpartnere