Hey! Andrew is here!
Publisert: 2023-11-01
Andrew Nielsen ankom Oslo Øst i ettermiddag, og debuterer muligens allerede i morgendagens kamp mot Sparta. Se video hans første møte med Jordal Amfi!

LES OGSÅ: ANDREW NIELSEN KLAR FOR VÅLERENGA

-Det blir mørkere her tidligere enn jeg trodde det skulle være. Det ser veldig likt ut hjemme. Veldig fint. Flyplassen ser ut som en «ski Lodge», gliser Andrew Nielsen etter å ha satt noen få fotspor på norsk jord for første gang i livet.

-Jeg er veldig glad for å være her, og gleder meg til å komme i gang med gutta i morgen. Jeg ser frem til kamp i morgen og forhåpentligvis seier, sier han.

LES OGSÅ: - GLEDER MEG TIL Å SPILLE FOR VÅLERENGA

Andrew Nielsen er allerede spilleklar, og potensiell til å få sine første minutter i draktnummer 81 i morgen når Vålerenga reiser til Sarpsborg for å bryne seg på formlaget Sparta.

Lørdag venter hans første møte med et Jordal Amfi hvor det kun er en håndfull billetter igjen til klassikeren mot Storhamar.

Vålerenga og Nielsen ble enige om overgang kort tid etter at Mark Auk ble langtidsskadet tidligere i høst. Den storvokste canadieren står med nesten 300 kamper i AHL, og var også med å sluttspillet Calder Cup.

SE ANDREW NIELSENS FØRSTE MØTE MED JORDAL AMFI HER:

Kyrre Merg
Generalpartner
Hovedpartnere