Møt A-lagsgutta etter kampen mot Frisk
Publisert: 2023-11-14
Lørdag inviterer Jørgen Karterud, Andrew Nielsen, Daniel Rokseth, Stian Solberg og Martin Røymark til uformelt treff etter kampslutt mot Frisk.

KJØP BILLETT TIL VIF - FRISK HER

De fem Vålerenga-profilene møter alle store og små supportere som ønsker det ved Supporterbutikken etter kampslutt. Denne ligger rett ved siden av hovedinngangen til Jordal Amfi (inngang 2 A).

Dermed har du mulighet til å få både autografer og selfier, samt slå av en hyggelig prat med gutta etter det som forhåpentligvis blir seier mot Frisk Asker.

Vålerenga har så langt i sesongen vært suverene i Jordal Amfi, og er ubeseiret på hjemmebane. Første oppgjør mot Frisk Asker i år endte med seier 4-1, mens Vålerenga måtte slite hardere for poengene i sesongens andre møte i Varner Arena

LES OGSÅ: FRISK-ØYEBLIKKENE VI HUSKER BEST

Jørgen Karterud og Martin Røymark er allerede godt etablerte Vålerenga-profiler som har møtt supporterne ved flere anledninger.

Andrew Nielsen ankom Oslo 1. november, og har funnet seg godt til rette i Fredrik Anderssons tropp. Den storvokste canadieren har allerede notert seg for tre målgivende pasninger på sine tre første seriekamper.

SE VIDEO: ANDREW NIELSEN ANKOMMER JORDAL AMFI

Nielsen er tidligere sluttspillsmester i AHL og har spilt 258 kamper for syv ulike klubber i farmer-ligaen til NHL.

To av høydepunktene fra AHL ser du her:

Stian Solberg kan ende opp med å fly motsatt vei etter inneværende sesong. I de aller fleste kampene Vålerenga har spilt i år har speidere fra NHL vært på plass på tribunen for å følge unggutten, og neste års draft-prosess blir spennende for 17-åringen som er blant favorittene til å bli valgt av en NHL-klubb.

Tidligere i høst var NRK på plass og laget denne saken om interessen rundt Stian Solberg:

Daniel Rokseth kom til Vålerenga i sommer etter å ha tatt flere NM-gull med Stavanger Oilers. Oslo-gutten er opprinnelig fra Manglerud Star, og har notert seg for ni målgivende på de 16 første seriekampene.

Rokseth er også den i troppen som har best «pluss-minus»-statistikk, med +22 så langt.

Alle spillerne kommer opp i området ved inngang 2 A ved supportershopen cirka 15 minutter etter kampslutt.

KJØP BILLETTER TIL VIF - FRISK HER

Kyrre Merg
Generalpartner
Hovedpartnere