ØYEBLIKKET: DA TAIMI SENKET STORHAMAR
Publisert: 2023-09-12
EHL
Tre dager igjen til seriestart! Vi fortsetter nedtelling med et herlig tilbakeblikk fra forrige sesong. Se hele historien bak Tommi Taimis avgjørende scoring mot Storhamar her.

Datoen var 1. oktober 2022. Storhamar gjestet Jordan Amfi, og nesten 5000 tilskuere fikk se et klassisk hat-oppgjør full av dueller og nerver.

Vålerenga tok ledelsen tidlig i den 3. perioden, men utligning fra bortelaget sendte oppgjøret til «sudden death».

-Kampene mot Storhamar er alltid morsomme å spille. Man føler spenningen med en gang pucken droppes, og fansen driver begge lag fremover, sier Tommi Taimi.

Den finske backen er i ferd med å fullføre sin fjerde sesong i Vålerenga, og har forlengst blitt en populær spiller blant Vålerenga-supporterne.

Da oppgjøret mot Storhamar skulle avgjøres på overtid ble hans spilleforståelse avgjørende. Martin Røymark og Mathis Olimb var i duell med to Storhamar-spillere, men Taimi leste hva som var i ferd med å skje.

Pasningen fra Olimb sendte han alene med keeper. Deretter plasserte den offensive finnen pucken utakbart i nettaket - og taket på Jordal Amfi levde farlig i det publikum eksploderte i salen.

-Jeg så først etter muligheten til å spille en pasning til bakerste stolpe, men så at det ikke var noen der, så bestemte jeg meg for å sette den i nettaket. Det var en fantastisk følelse å score seiersmålet foran et fullsatt publikum, sier Taimi.

Klikk på bildet under for å se hele videointervjuet med Taimi.

{!A}

BILLETTER TIL ÅPNINGSKAMPEN MOT FRISK ASKER FINNER DU HER

Mette Winther
Generalpartner
Hovedpartnere