Stian Solberg spiller i Vålerenga også neste sesong
Publisert: 2023-03-19
SPILLERNE
Nå er det klart - Stian Solberg spiller i kongeblått også i kommende sesong.

Vi er veldig fornøyd med at Stian blir hos oss ett år til. Han har et utrolig talent og har alle muligheter for å kunne utvikle seg videre hos oss, sier Fredrik Andersson.

Det er mange svenske klubber som har vært på jakt etter stortalentet, 17 år gamle Stian Solberg, men nå er det avgjort at Solberg også kommende sesong er Vålerengaspiller. Solberg har hatt kontrakt ut sesongen 23/24, men med en klausul som har gjort det mulig å gå til en klubb på et høyere nivå.

Og interessen har vært stor rundt unggutten. Sportssjef Anders Myrvold kan fortelle at det har vært stor etterspørsel fra både SHL-lag og lag fra Allsvenskan i Sverige.

-Vi tar det som et stort kompliment at Stian føler at Vålerenga er det beste alternativet for hans utvikling som hockeyspiller. Vi vet at han vil få de beste utviklingsmulghetene hos oss, sier Myrvold.

Stian selv er også svært fornøyd med avgjørelsen som er tatt.

Vålrenga er en perfekt klubb for meg å utvikle meg videre i, og jeg trives veldig godt i klubben, sier Solberg.

Hør hele intervjuet med Stian Solberg ved å klikke på bildet nedenfor.

{!A}

Fredrik Anderssonn avslutter med noen tanker for kommende sesong:

-han er en back som kommer til å få mye istid i mange ulike situasjoner neste sesong. Våre ambisjoner er at han skal ta nye steg i sin utvikling hos oss. Hans framtid ser veldig lys ut.

Vi gleder oss til fortsettelsen, og ønsker Stian lykke til.

Mette Winther
Generalpartner
Hovedpartnere