Hockey er best live!
Publisert: 2023-09-10
EHL
Det er bare fem dager til seriestart og en fantastisk åpning på sesongen 23/24.

Om vi gleder oss til fredag og seriestart mot Frisk Asker?

Ja, det gjør vi og snart 4000 andre som har sikret seg billett til åpningskampen. Det betyr at det er drøye 1000 billetter igjen, og du bør skynde deg med å sikre deg din plass.

HER FINNER DU BILLETTER TIL KAMPEN

Mye å se fram imot

Det er mye å glede seg til kommende sesong.

Det er gjort oppgraderinger på kuben for at vi skal kunne gi dere en enda bedre arrangementsopplevelse, vi vet at supporterene har store planer for kommende sesong på kryss av de ulike grupperingene, Vertshusbussen kjører til bortekampene og vi ser et stort engasjement rundt hockeyen som vi ikke har sett på mange år - og det er helt fantastisk.

Felt E

Som et resultat av dette endrer vi nå navnet på supporterfeltet tilbake til Felt E. Supporterene våre har gjort et godt arbeid på kryss av de ulike grupperingen, og har sammen kommet fram til at man igjen ønsker å ta i bruk navnet Felt E - det samme som ble brukt på gamle Jordal.

Husk også at bortesupportere er flyttet til felt 215, noe som betyr at vi kan lage en skikkelig Vål'enga storsving. Vi gleder oss til å se denne fylles for første gang i blått og rødt.

Hva skjer på åpningskampen?

Vålerenga Vertshus har telt utenfor fra kl 16 - 22. "Kongen" er på plass før kampstart for å hilse på barn, unge og voksne. Det vil også være aktiviteter for barna utenfor hovedinngangen før kampstart.

Pass på at du kommer inn i arenaen i god tid. Begge lag går på is for oppvarming allerede kl 18.20, og for å være sikker på å få med deg ny intro og åpningsshow bør du være på plassen din ca 15 minutter før kampstart.

Møte dine helter.

{!A}

Etter kampen vil det være mulig å få treffe Brekke Henriksen, Breivold, Olsen, Olimb og Solberg. Disse treffer du ved supportershop'n ved inngang 2A.

La oss starte sesongen med å fylle hele Jordal.

Vi sees. Hockey er best live.

Mette Winther
Generalpartner
Hovedpartnere