Alle gode ting er tre: kick off 27.august, snart første seriekamp og billettinformasjon for kommende sesong.
Publisert: 2022-08-13
Det kribler i alle hockeyhjerter etter hvert som dagene går og sesongstart kommer nærmere og nærmere. Nå er det bare å finne fram kalenderen og bli med på moroa.

Lørdag 27.august er det endelig klart for kamp i Jordal Amfi igjen. Da skal det spilles treningskamp mot Södertälje. Sammen med Klanen, Vertshuset og Øst inviterer vi til kick off denne dagen, og ønsker sammen med dere å lage en skikkelig god ramme rundt kampen. Det vil bli aktiviteter for store og små, Kongen kommer (altså maskoten vår..), det vil være grilling og ølservering, du får mulighet til å treffe spillere og trenerteam for å nevne noe.

Vi kommer med mer informasjon om selv arrangementet, men det hele starter kl 12. Kampstart er kl 15. Billettsalget starter på mandag, ser mer info om dette lengre ned i saken.

Seriestart mot Frisk Asker

Fredag 9.september smeller det endelig, serien starter og vi skal spille borte mot Frisk Asker. Trenger vi å minne om at vi vant alle kampene vi spilte mot Frisk Asker forrige sesong? Vi håper at så mange som mulig tar turen for å støtte gutta, og være med å gi laget en kjempe start på sesongen også fra tribuneplass.

Klanen, sammen med klubben, mobiliserer og setter opp tre busser til Varner Arena. Vi gleder oss veldig til å ha Klanen i ryggen igjen – vi skal vinne kampen også på tribunen. For mer informasjon og påmelding kan du lese her

Billetter til kampen kampen mot Frisk Asker kjøper du her

Stående supportere fra Vålerenga bes kjøpe på felt K. Sittende supportere bes kjøpe på felt J.

Når slippes billettene til treningskampene og sesongens kamper?

Kanskje har du allerede sikret deg sesongkort? Digitale sesongkort vil bli tilgjengelige i digital lommebok 26.august. Om du har bestilt fysisk sesongkort kan dette hentes i billettluka på Jordal før kampstart 27.august. Etter denne dagen vil det være mulig å hente fysiske kort i Sjappa på Intility. Hvorfor kjøpe sesongkort?

 • du har ditt eget sete gjennom hele sesongen (eksklusive sluttspill)
 • forkjøpsrett på ditt sete i sluttspillet
 • 4 sesongkortarrangement i løpet av sesongen
 • forkjøpsrett på ditt sete kommende sesong
 • 10% avslag på et kjøp i supportershop'n på Jordal

Du kan kjøpe sesongkort her

Billettene til treningskampene slippes mandag 15.august kl 12. Til disse kampene koster billettene 100,- for voksne og 50,- for barn (5 tom 15 år) Barn under 5 år kommer inn gratis.

Mandag kan du kjøpe billetter ved å trykke her

Uken etter, mandag 22.august kl 0900 starter vi billettsalget til enkeltkamper. Sikre deg din plass tidlig på kamper du vet det blir mye publikum, så vet du at du får sitte der du ønsker.

Her finner du prisene på billetter denne sesongen

Og her kommer kampene for salg 22.august

Vi er like revansjesugne som det dere er, og gleder oss veldig til endelig å komme i gang med en ny sesong.


**Høstens treningskamper **

 • Lørdag 20.aug,kl.16.00, LILLEHAMMER, Eidsiva Arena
 • Tirsdag 23.aug,kl.19.00, STORHAMAR, CC Amfi
 • Lørdag 27.aug,kl.15.00, SÖDERTÄLJE, Jordal Amfi
 • Torsdag 1. sept,kl.18.30, MANGLERUD STAR, Jar Isforum
 • Lørdag 3.sept, kl.16.00, LILLEHAMMER, Jordal Amfi
 • Tirsdag 6.sept, kl.18.30, STJERNEN, Jordal Amfi
Mette Winther
Generalpartner
Hovedpartnere