En perfekt kveld for avansement!
Publisert: 2024-03-23
SLUTTSPILL 2024
Lørdag kveld og avgjørende sluttspillskamp i Jordal Amfi! Finnes det noe som kan toppe den?

En topp motivert spillergruppe vil entre isen like før 18:30 i kveld foran tusenvis av høylydte hjemmesupportere der krigerne på isen har samme mål som krigerne på tribunen: i dag skal vi avgjøre kvartfinaleserien og avansere til semfiinalene i årets sluttspill.

Fortsatt ikke kjøpt billett? Klikk her.

Målt etter stemningen på dagens morgentrening er Vålerenga klare favoritter, noe tidligere resultater fra kvartfinalene på Jordal Amfi også viser. Både den første og tredje kvartfinalen har gitt fantastiske mål og herlig spill – og to Vålerenga-seire med 7-1 i begge kamper.

I kveld er alle billettpriser skviset ned til laveste nivå for kvartfinaleserien totalt sett, og med det ønsker hele klubben at flest mulig blir med videre på ferden mot semifinalene.

-Jeg merker en stor positivitet i spillergruppa, og sterk vilje til å avgjøre dette i kveld. Men det gjelder å ha hodet på rett sted, og være ydmyke samtidig som vi er desperate, sier hovedtrener Fredrik Andersson etter dagens enkle isøkt.

{!A}

-Vi vet at vi er gode på Jordal, og vi har gjort veldig gode kamper mot Stjernen. Vi vet også at vi har publikum i ryggen og Norges beste supportere med oss. Det betyr mye, fortsetter Andersson.

Laget og rekkesammensetningene er fortsatt unntatt offentligheten frem til halvannen time før kampstart, og slippes i Vålerengas kanaler i sosiale medier.

Kampstart er i kveld satt til 18:30, og det er fortsatt billetter tilgjengelig. Det er også mulig å kjøpe billetter i billettluka. Dørene åpnes en time før kampstart.

Klikk her for å bli med på sluttspillsfesten.

Kyrre Merg
Generalpartner
Hovedpartnere