Topp stemning før tredje kvart
Publisert: 2024-03-18
SLUTTSPILL 2024
Smil og latter sitter løst på Jordal før tredje kvartfinale i morgen.

KJØP BILLETT TIL VIF - STJERNEN HER

Nærmere 2000 billetter er solgt til morgendagens tredje kvartfinale mellom Vålerenga og Stjernen. Med Vålerenga-seier i de to første er det humøret naturligvis på topp før lagene møtes igjen.

-Stemningen er bra. Vi har fått en fantastisk start på kvartfinaleserien, sier VIF-kaptein Martin Røymark.

-Men vi vet at hver kamp blir tøffere, så det er viktig å lade om.

Lørdag ble Stjernen senket i Stjernehallen, og dermed har Vålerenga seiret i begge de to første kvartfinalene.

Tirsdag møtes lagene igjen i Jordal Amfi, før fjerde kvartfinale spilles i Stjernehallen torsdag. En eventuell femte kvartfinale spilles lørdag i Jordal Amfi.

-Vi forventet en tøff kamp sist, og det fikk vi. Stjernen var bedre enn oss i flere deler av kampen, så det var sterkt av oss å vinne. Men vi klarte å holde ledelsen hele kampen slik at det var de som måtte jage, og det gjorde vi bra, sier Røymark.

SE STEMNINGSRAPPORTEN HER:

-Vi spiller mer som et lag nå, holder oss til spillesystemet og alle jobber steinhardt for hverandre. Det skal bli gøy å komme hjem og spille i Jordal Amfi nå, og vi er veldig motivert for den tredje kampen, sier Christopher «Bengan» Bengtsson.

-Vi visste at det skulle bli tøffe kamper mot Stjernen, og den første kampen ble egentlig enklere enn vi trodde. Den andre kvartfinalen var veldig mye tøffere, og det er det vi forventer fremover, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

-Vi har skaffet oss et veldig bra utgangspunkt for å komme til semifinalen, men vi må være ydmyke og ha fokus på at det er fire seire som teller. Det er viktig at vi nullstiller oss, og at vi er det meste disiplinerte laget. Da vinner vi, sier Andersson.

KJØP BILLETTER TIL VIF - STJERNEN HER

Kyrre Merg
Generalpartner
Hovedpartnere