Høy tenning før semifinale 5
Publisert: 2024-04-08
SEMIFINALER 2024
-Vi skal gjøre vårt beste for Vålerenga og vise at vi kan stå opp for klubben, sier Fredrik Andersson kort tid før nedslepp til semifinale 5 i Stavanger.

KJØP BILLETTER TIL SEMIFINALE 6 HER

I kveld kan Vålerenga eller Stavanger sikre seg matchpuck i semifinaleserien lagene i mellom. Det laget som vinner i kveld kan avgjøre i Jordal Amfi førstkommende onsdag.

Semifinalen onsdag er forøvrig forventet utsolgt innen et døgn, så dersom du vil oppleve den magiske stemningen på Jordal bør du være rask med å kjøpe billett.

Vålerenga slo tilbake med en fantastisk snu-operasjon lørdag, der 0-3 ble til seier 4-3 på overtid.

SE HØYDEPUNKTENE FRA KAMPEN HER:

I kveld står det dermed 2-2 i kamper i semifinaleserien som spilles best-av-syv.

En optimistisk, men meget tent, hovedtrener Fredrik Andersson rapporterer om stor motivasjon foran kveldens kamp.

-Det er kult å komme tilbake hit til DNB Arena etter innsatsen vi leverte i forrige kamp for to dager siden. Avslutningen på kampen bygger energi og spilleglede, så vi ser frem til å komme ut på samme måte og levere en like god innsats som vi gjorde der, sier Andersson.

LES OGSÅ: HYLLER PUBLIKUM ETTER SNUOPERASJONEN

Som vanlig forventes det en knallhard kamp om seieren i Stavanger.

-Disse sluttspillkampene handler mye om kampspill, og vi snakker mye om viktigheten av å vinne en-mot-en-duellene og spillet foran begge mål. Det er de viktigste sakene for å vinne, sier «Freddan».

Samtidig er det nå klart at Mika Partanen er ferdigspilt for sesongen. Finnen pådro seg en kneskade i semifinale tre, og vil ikke returnere på isen for Vålerenga i sluttspillet.

-Mika har en skade som gjør at han ikke kan komme tilbake. Nå må han finne ut av skaden, og deretter får vi se hvor lang tid det tar for han å rehabilitere seg, sier Andersson.

Laget offentliggjøres forøvrig i Vålerengas kontoer i sosiale medier halvannen time før kampstart.

SE HELE INTERVJUET MED FREDRIK ANDERSSON HER

Kyrre Merg & Mette Winther
Generalpartner
Hovedpartnere