Linus Rosdahl forlenger med Vålerenga
Publisert: 2024-05-27
RE-SIGNERING
Linus Rosdahl har signert kontrakten som gjør han til Vålerenga-spiller i to nye sesonger.

-Jeg trives veldig godt med å spille med de fantastiske gutta som er i dette laget, og jeg elsker å vinne. Dermed var det ingen grunn til ikke å signere en ny kontrakt, sier Linus Rosdahl.

Han kom fra Ringerike før forrige sesong, og fikk i utgangspunktet rollen som troppens syvende back.

Men 26-åringen grep sjansen med begge hender, og spilte seg kraftig opp i løpet av første halvdel. Dermed ble det godt med istid på Vålerengas nummer 91.

-Målet var hele tiden å ta en god plass i laget. Jeg fikk beskjed om at jeg var syvende alternativ før sesongen, men målet mitt var å vise at jeg kunne være bedre, sier Rosdahl.

-Linus overbeviste oss i øpet av sesongen, og har utviklet seg veldig bra som spiller i tillegg til at han har høy arbeidsmoral. Han er absolutt en bra mann å ha med videre, sier sportssjef Anders Myrvold.

Rosdahl er halvt svensk, og var innom både Latvia og Sverige i ungdomsårene som hockeyspiller.

I Norge har han spilt for Comet Halden og Ringerike før han kom til Vålerenga. Nå er han en god representant for optimismen som preger spillergruppa i Vålerenga under oppkjøringen til neste sesong.

-Det var veldig surt å være så nærme gull og ikke ta det, men sett under ett var det en veldig positiv sesong. Alle gleder seg veldig til den neste allerede. Selv teller jeg egentlig ned til sesongstart, og gleder meg til å fortsette den utviklingen vi har hatt på isen, og rundt klubben forøvrig. Jeg må også benytte anledningen til å takke for all støtte vi fikk forrige sesong, både fra alle de på tribunen og fra alle de frivillige som bidrar for Vålerenga. De gjør veldig mye bra for oss, avslutter han.

Kyrre Merg
Generalpartner
Hovedpartnere