Trevor Mingoia er klar for Vålerenga
Publisert: 2024-02-16
Amerikaneren ble klar for Vålerenga sent i går kveld, og ankommer Oslo rett over helgen.

-Det er viktig å ha bredde i troppen når vi går inn i sluttspillet. Vi vet at det vil komme skader, og vi vet at det alltid trengs spisskompetanse. Derfor har vi ønsket å få en så bred tropp som mulig, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

Vålerenga har bevisst hatt en plass åpen for en utenlandsk spiller, og sent torsdag kveld ble Mingoia klar for Vålerenga.

Den høyrefattede løperen fra Fairport i New York, USA, kommer fra Västerås i Allsvenskan, der han har høstet 47 poeng på 54 kamper totalt. På 28 kamper så langt denne sesongen har han syv scoringer og 23 målgivende.

Mingoia har tidligere spilt i den tyske eliteserien (DEL) for Grizzly Wolfsburg, Rögle i SHL og i den finske eliteserien for KooKoo, hvor han var lagkamerat med tidligere VIF-spiller Aleksander Bonsaksen.

-Trevor er en spiller med offensiv spisskompetanse som har produsert godt med poeng i flere europeiske ligaer. Han har alltid spilt på et godt nivå, og vi tror han kan produsere godt også her hos oss, sier Andersson.

-Etter en lang og omfattende prosess har vi nå sikret oss en spiller med sterke offensive kvaliteter. Han har erfaring fra de største ligaene i Europa, og vi er glade for at han valgte Oslo Øst og Vålerenga, og ser frem til at han kan slutte seg til resten av laget på Jordal i løpet av noen få dager, sier sportssjef Anders Myrvold.

Kyrre Merg
Generalpartner
Hovedpartnere