Drømmer om utsolgt Jordal Amfi
Publisert: 2023-12-27
Vålerenga-spillerne var tilbake på is i går ettermiddag, og ser frem mot to tøffe kamper i Romjulen - den største mot Stjernen fk lørdag i Jordal Amfi

LES OGSÅ: ROMJULSKAMPEN - NORSK ISHOCKEYS LENGSTE TRADISJON

Torsdag er Frisk Asker motstander i Varner Arena til det første av to Romjulskamper denne sesongen.

Lørdag gjester Stjernen Jordal Amfi, og billettsalget er ventet å runde 3000 solgte allerede inneværende døgn.

KJØP BILLETT TIL VÅLERENGA - STJERNEN HER

Dermed er det lov å drømme om et smekkfullt Jordal Amfi, og en elektrisk stemning få - om noen - andre arenaer kan matche.

-Først og fremst håper jeg på et utsolgt Jordal Amfi, og at vi kan spille foran et fantastisk hjemmepublikum som gir oss den ekstra energien som er så viktig i kamper som dette, sier hovedtrener Fredrik Andersson.

-Vi vet at Romjulskampene er spesielle i norsk ishockey, og håper vi kan få med oss seks poeng totalt sett denne uka, fortsetter han.

SE VIDEO: HER AVGJØRES ROMJULSKAMPEN 2022:

Stian Solberg og Gabriel Koch er fraværende grunnet deltakelse for Norge i det pågående U20-VM i Göteborg.

Mark Auk er fortsatt ikke klarert for spill, mens resten av troppen var inntakt og trente knallhardt både tirsdag ettermiddag og onsdag morgen.

-Det er godt å være tilbake etter noen fridager, for man har jo selvfølgelig savnet hockeyen. Spillerne har holdt formen bra, og jeg synes det så bra ut på treningene vi har hatt nå. Vi er akkurat der vi skal være, og er klare for kamp mot Frisk Asker torsdag, sier Andersson, som ikke er bekymret for fraværet til de unge landslagsspillerne Solberg og Koch

-Vi har syv backer og har også med Herman Mowe som dekker opp. Han har gjort det bra på treningene i lang tid, og spiller disse kampene mens de andre er borte. Jeg er veldig trygg på vår bakside og tror ikke vi kommer til å merke noe på vårt spill at Stian og «Gabby» er borte, selv om de naturligvis er gode spillere. Vi ønsker de bare lykke til og håper det går bra for både de og Norge i VM, sier Andersson.

Østblokkabussen kjører fra Vålerenga Vertshus kl 17:00 torsdag, der oppgjøret mot Frisk Asker tar til kl. 19:00. Pr onsdag formiddag var 108 av 266 ståplasser og 237 av 321 sitteplasser på bortefeltenene (felt K og felt J) solgt ut.

Billetter til kampen finner du her

Lørdagens oppgjør mot Stjernen har kampstart kl 16:00. Billetter finner du her

Kyrre Merg
Generalpartner
Hovedpartnere