• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 August Aug
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
I dag 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des

Tap på Hamar

4-1 i CC amfi

En god første periode, en grei mellomperiode og en svak siste periode holdt ikke til seier på Hamar. Et unødvendig tap i referentens bok så gutta får reise kjerringa mot Grüner neste kamp.

Under finner du et slags livereferat.

Første periode:

Kampen starta i høyt tempo med gode sjanser til begge lag. Steffen Søberg var tilbake i buret etter skadeavbrekket og tok det som kom av uhumskheter i vår defensive sone.

Thomas Olsen hadde et godt skudd som går via keeper, stanga og ut og Filip Lalande hadde et knallhardt skudd i tverrligger men nesten river ingen mann av hesten.

Det sto fortsatt 0-0 da uret nærma seg kvarteret spilt av perioden men så smalt det virkelig på Hamar:

15.04 MÅL! Stefan Espeland skyter fra blå og Axel Sundberg får en liten styring på pucken så Kokman i Storhamarburet er utspilt. Godt forarbeid av Colin Spaberg Olsen før skuddet og vi tar ledelsen i CC amfi. 0-1

Den stillinga står seg perioden ut og en morsom og fartsfylt første periode ender med vår ene scoring. Skuddstatistikk 7-8, vi med 8.

Andre periode:

Midtperioden starter i samme høye tempo og vi kommer best i gang uten å klare å score. Etter hvert som minuttene tikker avgårde er det til tider solid Vålerengadominans og vi beleirer deres sone. Storhamar forsvarer seg imidlertid godt så vi kommer ikke til skikkelige avslutninger.

Så skjer jo det som ikke skal skje.

Storhamar er på en sjelden visitt og Solem kommer seg fri på kanten og går bak mål før han skyter fra død vinkel. Pucken går via en av våre og via Søberg før den sniker seg inn. Etter 27.54 står det altså 1-1.

Storhamar tennes av den heldige scoringa og får satt press på oss i minuttene etter baklengsmålet men backene og Søberg rydder unna alt som kommer.

Storhamars keeper Kokman mista spaken sin bak mål og sto med en utekølle en stund uten at vi klarte å utnytte det selv om vi klarte å ta tak i kampen igjen.

Mot slutten av perioden får vi overtall fem mot fire men får ikke pucken i mål. Vi har dog igjen 16 sekunder av overtallet da 3. periode starter.

Så langt er det en tett og spennende kamp mellom to lag som opptrer disiplinert, noen en enslig to-minutter bærer gjetord om. Skuddstatistikk i perioden 9-6

Tredje periode:

De 16 sekundene i overtall fikk vi ikke utnytta.

Kampen bølga fram og tilbake til vi havna i undertall. Det klarte de å utnytte og etter 46.33 har de snudd kampen til 2-1. Utvisninger er ofte dyre.

Etter 49.11 gir Søberg en retur og Thoresen setter 3-1 fra skrått hold.

Med 54.02 på uret står vi og ser på at de angriper. Det straffer seg det, vet du og det står 4-1

Med under minuttet igjen blir Tommi Taimi takla ureglementert bakfra i vantet av Solem og gutta står opp for lagkameraten sin. Det medførte travel aktivitet for dommerne og godt besøk i utvisningsboksene. Solem måtte i garderoben med matchstraff og er ferdigspilt minst for i dag.

Kampen settes i gang og det braker løs blant spillerne igjen nede ved vantet. Ny runde med utvisninger og kampen ebber ut med tap 4-1 på Hamar. Skuddstatistikk 3. periode 9-5, totalt 25-19.

Neste kamp er 7.10 i Grünerhallen og det er den korteste borteturen i serien. Du kjøper billett via Grüner sin app eller i døra om du rar sjansen på billett der. Husk at hallen på løkka er liten.

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER