• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 August Aug
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
I dag 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des

Vi møter Frisk Asker lørdag

Gratis-buss til Askerhallen, seier mot Grüner og en debutant

Vi gleder oss over å kunne gratulere Gabriel Koch med debuten på A-laget mot Grüner. Den 17-årige backen klarte seg meget bra mot byrivalen og kunne klokke inn over 10 minutter istid. Det var gøy å se unggutten for oss som tok turen til løkka.

Ikke nok med at vi kan gratulere Gabriel med debuten, gledelig nok var også Jonas Oppøyen på is for første gang i seriespillet. Se intervju med en sliten og fornøyd Jonas etter kampen her.

Med fortjent seier 5-2 i Grünerhallen torsdag friskt i minne setter iskrigerne kursen for Asker og Askerhallen lørdag. Borte-turneen grunnet bryte-VM på Jordal fortsetter og vi er kommet til kamp fem av syv før vi igjen kan innta amfiet og invitere deg til hjemmekamp mot Ringerike 21. oktober - kjøp billetter her. Turneen har gitt tre seire og ett tap så langt og gutta går for en ny seier lørdag.

Ved hjelp fra samarbeidspartner Sparebank1 Østlandet er det satt opp gratis buss fra Vålerenga Vertshus og da jeg sjekka med Vertshusets daglige leder Mona Skogen i dag var det fortsatt godt med plasser igjen. Avreise er lørdag 15.00 og bussen returnerer til vertshuset etter kampen. Stikk innom Vertshuset og sett deg på lista så slipper du å trøble med mangelfull parkering grunnet bygging av ny ishall i Asker. Mer om bussturen finner du på Klanens sider, Bohembussen er en opplevelse i seg selv og anbefales på det sterkeste av undertegnede som har et utall turer med bussen bak seg.

Frisk Asker kommer fra strake tap mot Lillehammer og Stjernen og vil gjøre alt i sin makt for å ta poengene lørdag. Forvent en tett og spennende kamp der vi forhåpentligvis kan reise tilbake til hovedstaden med tre poeng. Det er jo alltid litt spesielt å møte Frisk Asker og kanskje kan nettopp din støtte fra tribuneplass være med på å tippe kampen i vår favør.

Med seier over Grüner klatra vi forbi Frisk Asker på tabellen og det er fem poeng opp til serieleder Stjernen. Vi holder 6. plass men det er tett som hagl og bare to poeng opp til Storhamar på sølvplassen.

Denne sesongen av Fjordkraft-ligaen er meget jevn og det er en liga der mange lag har hengt seg på i tetstriden. Vi kan jo ikke be om mer spenning enn dette og hvert eneste poeng teller.

Vi håper å se deg i Askerhallen på lørdag, det er dropp 16.00

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER