• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Vi møter Frisk Asker lørdag

Gratis-buss til Askerhallen, seier mot Grüner og en debutant

Vi gleder oss over å kunne gratulere Gabriel Koch med debuten på A-laget mot Grüner. Den 17-årige backen klarte seg meget bra mot byrivalen og kunne klokke inn over 10 minutter istid. Det var gøy å se unggutten for oss som tok turen til løkka.

Ikke nok med at vi kan gratulere Gabriel med debuten, gledelig nok var også Jonas Oppøyen på is for første gang i seriespillet. Se intervju med en sliten og fornøyd Jonas etter kampen her.

Med fortjent seier 5-2 i Grünerhallen torsdag friskt i minne setter iskrigerne kursen for Asker og Askerhallen lørdag. Borte-turneen grunnet bryte-VM på Jordal fortsetter og vi er kommet til kamp fem av syv før vi igjen kan innta amfiet og invitere deg til hjemmekamp mot Ringerike 21. oktober - kjøp billetter her. Turneen har gitt tre seire og ett tap så langt og gutta går for en ny seier lørdag.

Ved hjelp fra samarbeidspartner Sparebank1 Østlandet er det satt opp gratis buss fra Vålerenga Vertshus og da jeg sjekka med Vertshusets daglige leder Mona Skogen i dag var det fortsatt godt med plasser igjen. Avreise er lørdag 15.00 og bussen returnerer til vertshuset etter kampen. Stikk innom Vertshuset og sett deg på lista så slipper du å trøble med mangelfull parkering grunnet bygging av ny ishall i Asker. Mer om bussturen finner du på Klanens sider, Bohembussen er en opplevelse i seg selv og anbefales på det sterkeste av undertegnede som har et utall turer med bussen bak seg.

Frisk Asker kommer fra strake tap mot Lillehammer og Stjernen og vil gjøre alt i sin makt for å ta poengene lørdag. Forvent en tett og spennende kamp der vi forhåpentligvis kan reise tilbake til hovedstaden med tre poeng. Det er jo alltid litt spesielt å møte Frisk Asker og kanskje kan nettopp din støtte fra tribuneplass være med på å tippe kampen i vår favør.

Med seier over Grüner klatra vi forbi Frisk Asker på tabellen og det er fem poeng opp til serieleder Stjernen. Vi holder 6. plass men det er tett som hagl og bare to poeng opp til Storhamar på sølvplassen.

Denne sesongen av Fjordkraft-ligaen er meget jevn og det er en liga der mange lag har hengt seg på i tetstriden. Vi kan jo ikke be om mer spenning enn dette og hvert eneste poeng teller.

Vi håper å se deg i Askerhallen på lørdag, det er dropp 16.00

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER