• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Fredag Fre 18 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 3 Januar Jan
Tirsdag Tir 5 Januar Jan
Onsdag Ons 18 August Aug
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt

Mathis Olimb tilbake i Vålerenga

Det er 14 år siden sist Mathis Olimb spilte i Vålerenga, hvor han også spilte for aldersbestemte lag før han etablerte seg på a-laget. Etter en lengre karriere i utlandet, vender han nå hjem til Norge og Vålerenga.

– Beslutningen om å vende tilbake til Norge, ble tatt sammen med familien. Vi var klare for å flytte hjemover igjen. Da gjaldt det å finne seg en klubb i Norge. Jeg kjente på klubbfølelsen til Vålerenga. En klubb jeg har spilt i før og har god relasjon til, sier Mathis Olimb.

Han forteller at det i tillegg til kubbfølelsen, kom det er godt tilbud fra Vålerenga, som han var veldig fornøyd med. En avtale han tror og håper klubben også er godt fornøyd med. Det handler blant annet om sportslig satsing og målsettinger for klubben framover.

Til tross for at det er en del år siden 35-åringen sist var å se i kongeblått på Jordal, kjenner han de fleste av spillerne i troppen fra før. Noen av spillerne spilte for klubben da han sist spilte for Vålerenga, og flere andre kjenner han godt fra landslaget.

– Det er jo ekstra gøy å skulle spille med landslagskamerater. Da blir det jo ikke så stor overgang, skal jeg være helt ærlig. Det blir jo som å komme hjem.

Mathis forteller at det gøy at flere av spillerne han spilte med før, fortsatt holder koken, og sier det blir gøy å spille med gamle kompiser. I tillegg ser han fram til å møte nye og unge talenter og bli kjent med den nye generasjonen Vålerenga-spillere.

På spørsmål om hva som er den største forskjellen på Mathis som forlot klubben for 14 år siden og Mathis som vender tilbake, sier han at det først og fremst er at han nå er tobarnsfar.

– Jeg har en litt annen erfaring nå enn tidligere, både som spiller og ellers i livet. Sist jeg var her, var det bare meg, men nå har jeg familie. På isen er det mye av det samme som sist. Jeg håper å kunne være en god lagspiller, en som kan komme inn å hjelpe laget til suksess.

I dag, lørdag, fikk Mathis Olimb ta en en sniktitt på sin nye hjemmearena.

– Fikk tatt en tur inn på Jordal i dag og sett hvor fint det har blitt. Jeg elska å spille på gamle Jordal. Et fullsatt Jordal er helt magisk. Jeg gleder meg til å oppleve det her igjen.

Sportssjef, Frikk Juell, er strålende fornøyd med å få Mathis Olimb med på laget.

– Vi er utrolig glade for at Mathis vender hjem og velger Vålerenga. Samtalene med Olimb har vært gode, og Vålerengas nåværende og fremtidige ambisjoner samsvarer 100% med Olimb sine, sier Juell.

Han sier videre at Mathis drar med seg enormt med erfaring og profesjonalitet inn i laget.

– Vi gleder oss stort til å se Mathis i kongeblått til sesongen som kommer.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Spillere klare for 21/22-sesongen:

Keepere: Tobias Johansen Breivold, Steffen Søberg

Backer: Daniel Sørvik, Kalle Ekelund, Villiam Strøm, Tommi Taimi, Emil Holm Larsen, Stefan Espeland

Løpere: Tobias Lindström, Calle Rune Spaberg Olsen, Pontus Finstad, Colin Spaberg Olsen, Filip Lalande, Thomas Olsen, Jørgen Karterud, Martin Røymark, Magnus Brekke Henriksen, Jonas Oppøyen, Mathis Olimb

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Salget av sesongkort for sesongen 21/22 starter i august. Meld deg på vårt nyhetsbrev her og hold deg oppdatert på både sesongkort og laget, REGISTRER DEG HER