• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Tirsdag Tir 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Søndag Søn 23 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Tirsdag Tir 1 November Nov
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lørdag Lør 26 November Nov
Torsdag Tor 1 Desember Des
Lørdag Lør 3 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan

Tre av Norges største hockeytalenter signerer med Vålerenga

Tobias Johansen Breivold, Calle Spaberg Olsen og Leo Halmrast får skryt av Roy Johansen

Vålerenga har alltid vært stolte av egne rekker og ønsker å utvikle spillere fra egen klubb. At tre av Norges største hockeytalenter nå velger å fortsette utviklingen sin i Vålerenga, viser at vi mener alvor.

Tobias Johansen Breivold, Calle Spaberg Olsen og Leo Halmrast er alle født på 2000-tallet og gått gradene oppover i Vålerenga. De har alle en forankring til både klubb og sted gjennom oppvekst og familie.

De har også til felles å ha gått på WANG. Halmrast gikk på WANG ung fra 2016-2019 og WANG Toppidrett 2019-2020 og Spaberg Olsen var elev i 2018-2019, begge fikk god oppfølging av både lærere og Frikk Juell. Tobias Breivold var elev fra 2017 og fram til han nå går ut til sommeren. På skolen la blant annet assisterende rektor, Tommy Lund med 5 NM-gull for VIF, hverdagen til rette for den unge keeperen. Nå skal de spille sammen på a-laget på Jordal Amfi.

– Jeg føler Vålerenga er den beste klubben for utviklingen min. Det blir ekstra spennende med tanke på den nye hallen, og det blir kult å spille for klubben jeg alltid har spilt i, sier Breivold Johansen, som er født i 2001.

Han forteller at han er klar for å ta opp kampen om plassen i mål med Steffen Søberg i tiden framover.

Calle Spaberg Olsen vender hjem til Norge og Vålerenga etter et opphold i Sverige, der han blant annet har spilt i SHL.

– Jeg har valgt å signere med Vålerenga fordi jeg har lyst til å komme hjem og spille a-lagshockey. Vålerenga er klubben jeg har spilt lengst i. Jeg har mer eller mindre vokst opp i på Vålerenga og i gamle Jordal. Det komme inn i nye Jordal blir fett. Jeg gleder meg, sier Spaberg Olsen fra 2002-kullet.

Leo Halmrast spilte 39 matcher i Get-ligaen da han debuterte for a-laget i fjor. Som 16-åring scora han sitt første Vålerenga-mål i øverste liga.

– Etter å ha spilt et år for a-laget, kan jeg si at jeg er kjempefornøyd. Derfor ønsker jeg å bli med videre. Det finnes ikke et bedre trenerteam enn i Vålerenga. Vålerenga som helhet er utrolig bra og et kjempebra sted å være for videre utvikling, sier Halmrast, han er født i 2003 og yngstemann i trioen.

Hovedtrener Roy Johansen har stor tro på den unge trioen. Han sier at det er viktig å ha aldersspenn i troppen, og at det også er flere unge som er på vei opp og fram. Nå i førsteomgang hentes Breivold Johansen, Spaberg Olsen og Halmrast opp.

– Vi ønsker å signere yngre spillere. Det å hente opp fra egen juniorstall er mulig, men det tar tid. Vi må gi dem tid til å komme inn i det og trene mye. Det å bli bedre er en langvarig prosess. Ut i fra det jeg har sett gutta, er jeg sikker på de vil bli toppspillere, kanskje også utenfor Norge, hvis de legger ned det nødvendige arbeidet, sier Roy Johansen.

Han understreker at det tar tid å bli god på seniornivå og at klubben ønsker å gi dem tiden de trenger.

Vi ser fram mot å se trioen entre nye Jordal Amfi i kongeblått og gleder oss til å følge dem videre.