• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Torsdagens kamp mot Stavanger utsettes

Skader og sykdom setter stopper for oppgjøret i Stavanger

Laget er for tiden hardt rammet av skader. Med Martin Røymark, Stefan Espeland, Mika Partanen, Pontus Finstad, Filip Lalande og Jonas Oppøyen ute med skader, er det var før av ikke mye å gå på.

Nå har flere av spillerne også fått mageproblemer, hvor dette har spredd seg raskt i laget og har ført til at det kun er fire backer, seks løpere og to keepere som hadde, per i dag, vært klare for kamp i morgen.

I tillegg til et skade- og sykdomsrammet a-lag, er det dessverre også utbrudd av covid-19 i både u18 og u20. U20-laget opplever høyt smittetrykk med stigende trend og har blitt anbefalt av bydelsoverlegen å avlyse kommende kamper. Dette betyr også at a-laget ikke har mulighet til å hente opp spillere til troppen sin.

Når det gjelder lørdagens kamp mot Manglerud Star på Jordal Amfi, er denne også usikker. For at den skal spilles er laget avhengig av at folk blir friske. Skadesituasjonen er som den er, og ingen av dem vil bli klare til lørdag.

Mageproblemene er der i mot av typen som gjerne gir seg i løpet av noen dager, og vi håper å få dem raskt tilbake, men det vanskelig å si nå om det blir kamp på lørdag eller ikke.

– Vi må ta dag for dag og komme tilbake til lørdagens kamp senere i uka, sier daglig leder, Jon Thore Thorstensen