• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Søndag Søn 19 Mars Mar
Tirsdag Tir 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Lørdag Lør 25 Mars Mar
Mandag Man 27 Mars Mar
I dag 29 Mars Mar
Fredag Fre 31 Mars Mar

Vi ønsker Mika Partanen velkommen til Vålerenga!

– Mika Partanen er en sterk, teknisk og sjanseskapende spiller, med et tungt skudd. Dette passer veldig godt med de kvalitetene vi har jaktet. Vi gleder oss til å få Mika på plass i laget!

28 år gamle Mika Partanen er klubbens nye tilskudd. Den 188 cm høye og 95 kilo tunge løperen gleder seg til nye eventyr i Oslo og Vålerenga.

Finnen fra Helsinki forteller at han allerede har en kompis i laget, nemlig landsmannen, Tommi Taimi. De spilte sammen i Helsinki tidligere og kjenner hverandre godt.

Partanen har spilt nærmest hele karrieren i finsk hockey, men unntak av et par sesonger med juniorhockey i Canada og noen måneder på utlån i Sveits. Nå følte han det var på tide å reise ut og prøve noe nytt. Taimi skrøyt av både klubben og byen, det gjorde det enklere å velge Norge og Vålerenga.

Se oversikt over Partanens hockeybakgrunn her

– Jeg er virkelig spent. Har aldri vært i Oslo før. Har kun vært på den norske siden av Lapland for å fiske tidligere, og har aldri vært i Norge i mer enn en dag av gangen.

Han forteller at han har en god kompis i Bergen, som også sier han kommer til å trives her i nabolandet.

Siden Partanen ankom Norge, har han sittet i karantene. Enn så lenge har ikke den ferske VIF-spilleren fått sett så mye av sitt nye nabolag eller Jordal Amfi, noe han virkelig ser fram til.

– Nå gleder jeg meg til å komme ut av karantene og bli kjent i området. Colin Spaberg Olsen får bli min personlige guide, ler finnen, som har lagkamerat, Colin, til nærmeste nabo.

Som spiller beskriver han seg som en som er bra på skøyter, har et godt skudd og går gjerne på mål.

Sportssjef, Frikk Juell, er enig i den beskrivelsen.

– Mika Partanen er en sterk, teknisk og sjanseskapende spiller, med et tungt skudd. Dette passer veldig godt med de kvalitetene vi har jaktet. Vi gleder oss til å få Mika på plass i laget!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Spillere klare for 21/22-sesongen:

Keepere: Tobias Johansen Breivold, Steffen Søberg

Backer: Daniel Sørvik, Kalle Ekelund, Villiam Strøm, Tommi Taimi, Emil Holm Larsen, Stefan Espeland, Jakob Wikstøl

Løpere: Tobias Lindström, Calle Rune Spaberg Olsen, Pontus Finstad, Colin Spaberg Olsen, Filip Lalande, Thomas Olsen, Jørgen Karterud, Martin Røymark, Magnus Brekke Henriksen, Jonas Oppøyen, Mathis Olimb, Axel Sundberg, Sole Ryen, Joakim Opsahl, Mika Partanen

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Salget av sesongkortet har starta. Meld deg på vårt nyhetsbrev her og hold deg oppdatert på både sesongkort og laget, REGISTRER DEG HER