• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
I dag 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Seier i tre av tre treningskamper på Jordal

Vålerenga stakk av med seieren også i den tredje treningskampen som ble spilt på Jordal denne uka.

Vålerenga stata matchen best og fikk tidlig muligheten i power play. Den utnytta de ikke fullt ut, men det var likevel hjemmelaget som satt kampens første. Kort til etter fulgte også en scoring i undertall. Gjestene fra Hamar kommer bedre ut i andre periode, slo tilbake og utligna til 2-2, dette var stillinga da lagene gikk av isen etter to perioder. I tredje periode slo hjemmelaget tilbake og kunne til slutt gå seirende av isen.

  1. periode

06.22: 1-0 Colin Spaberg Olsen setter kampens første, assistert av Villiam Strøm og lillebror Calle Spaberg Olsen.

09.15: 2-0 Kalle Ekelund setter pucken i nettet etter at Jørgen Karterud var nære og traff stanga. Ekelunds scoring var assistert av nettopp Jørgen Karterud.

18.47: 2-1 Sent ut i perioden får Storhamar muligheten i power play. Eskil Bakke Olsen benytter seg av muligheten og reduserer, assistert av Rasmus Alholm og Sander Vold Engebråten.

Skuddstatistikk: 12-11

  1. periode

32.04: 2-2 Rasmus Alholm utligner for gjestene litt over midtvei i andre periode, assistert av Simen André Edvardsen og Sander Vold Engebråten.

Skuddstatstikk: 6-11

  1. periode

53.00: 3-2 Hjemmelaget får muligheten til å sette hardt press i spill fem mot tre. De kommer til flere store sjanser, men skuddene i power play ville ikke sitte i dag. I det Storhamar er fulltallige på isen, sender Sørvik et skudd fra blå. Den ville der i mot inn. Sørviks scoring var assistert av Kalle Ekelund og Jørgen Karterud.

Skuddstatstikk: 8-7 Skuddstatstikk totalt: 26-29

Boxscore

Sesongkortinnehavere kan nå hente sine fysiske sesongkort i Sjappa. Du kan fortsatt kjøpe sesongkort både på nett og i Sjappa. Kjøp sesongkort her

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Nå er det ikke lenge igjen til alvoret starter! Meld deg på vårt nyhetsbrev her og hold deg gjennom hockeysesongen, REGISTRER DEG HER