• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr

Neste stopp er Manglerud

Lørdag 30. oktober tar gutta t-banen opp til Manglerud for å spille derby mot Manglerud Star.

Manglerud Star har slitt i motbakke så langt denne sesongen, laget har så langt innkassert to poeng på sine femten første kamper i Fjordkraftligaen. Disse to poengene ble kapret i første serierunde da Manglerud vant 5-4 over Lillehammer etter sudden death. Manglerud Star har dermed 14 strake tap foran møte med Vålerenga.

Vålerenga på sin side har hatt en variert start på sesongen. Spesielt hjemme på Jordal Amfi har det buttet litt. På bortebane har det gått bedre, og forrige gang vi gjestet Manglerud endte det med 7-1 seier til Vålerenga i Manglerudhallen.

Historisk sett har Vålerenga hatt et godt tak på Manglerud Star både på borte- og hjemmebane. Vålerenga har spilt 80 bortekamper mot Manglerud Star i serien, 56 av kampene har endt med seier, 3 kamper har endt uavgjort, mens 21 kamper har endt med tap. Vålerengas største borteseier mot MS kom 15. januar 1998 da vi vant 14-5.

For noen dager siden ble det klart at tidligere Vålerengatrener Knut Jørgen «Stubben» Stubdal tar over roret som hovedtrener for MS etter at Corey Neilson sa opp sin stilling. Vi ønsker «Stubben» velkommen tilbake i manesjen.

Til kampen i Manglerudhallen har Vålerenga en del forfall. Assisterende trener Espen «Shampo» Knutsen forteller at Jonas Oppøyen, Pontus Finstad og Tommi Taimi ikke spiller. Filip Lalande er også svært usikker. Til tross for en del «tunge» forfall er gutta heltente på å reise hjem fra Manglerudhallen med tre poeng i bagasjen.

Vi håper å se deg i Manglerudhallen på lørdag. Pucken droppes kl.16:00.

3678 tilkuere mot Oilers - det er rekord!

Vi satt publikumsrekord mot Oilers på nye Jordal amfi torsdag med 3678 tilskuere, tusen takk for at dere kom!

Torsdag 4. november får vi besøk av Storhamar og er ikke snauere enn at vi går for å knuse den ferske publikumsrekorden mot erkefienden. Bli med på festen og kjøp billetter her.

Lørdag 6. november er det offisiell og høytidelig åpning av Jordal amfi. Klarer vi å fylle Jordal på åpningskampen? Vi møter Grûner og blletter kjøper du her.

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER