• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Søndag Søn 9 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan

Seier i Fredrikstad - neste stasjon Sarpsborg

Siste kamp på borte-turneen, avstigning høyre side.

Men før vi går av på Sarpsborg stasjon lørdag må tilbake til torsdagens kamp. Det så tungt ut etter to perioder i Stjernehallen. Gutta hadde lagt ned masse innsats både framover og bakover mot et veldig pågående, godt og ivrig Stjernen-lag. Betalinga vår var ikke annet en blod, svette og tårer. I målprotokollen sto 2 under Stjernen og en diger 0 under vårt lag.

Jeg er usikker på hva Kenneth Larsen sa til gutta i siste pause men litt omstokking på rekkene, en god dose fandenivoldskhet og kampbildet var helt snudd på hodet. Vi så ut som serieleder og Stjernen hang med nebba til tross for tomålsledelse. Perioden var meget velspilt av oss og er noe av det beste gutta vårt har vist denne sesongen. Det bor massevis av krefter i laget vårt, ikke tenk på det!

Det skulle likevel gå nesten fem minutter av den siste perioden før iskrigerne ga Stjernen noe skikkelig å henge med nebb for. Jørgen Karterud tar med seg pucken fra vår sone og spiller den ut på kanten til Tommi Taimi som passerer deres blå, og finner Stefan Espeland som skyter. Hanneborg redder skuddet men har ikke kontroll så Magnus Brekke Henriksen og Karterud står i kø for å sette pucken i det åpne målet. Karterud er først på pucken og setter sitt første for sesongen. Grattis Karta, det må ha vært deilig!

Det står 2-1 til hjemmelaget med ca 15 minutter igjen og vi jager utligning.

Så nærmer det seg bare fire minutter igjen av kampen - om vi ikke scorer. Vi har hatt store sjanser, spilt godt og fortjener virkelig et mål. Karterud tar ansvar igjen og frakter puck inn i Stjernen sin sone før han lader slegga og fyrer av. Hanneborg stopper skuddet og gir en retur Stjernen får ikke klarert. Så kommer Pontus Finstad glidende og snapper pucken mellom tre Stjernen-spillere og keeper før han lirker den inn langs stanga til 2-2. Assist også av Villiam Strøm. En uendelig deilig scoring!

Perioden ebber ut på 2-2, vi får forlenging og 3 mot 3 i Fredrikstad.

Halvveis ut i forlenginga spiller Thomas Olsen til Tommi Taimi som finner Mika Partanen (bildet) på kant. En hel hockeyverden holder pusten og venter at Partanen skal spille tilbake til Taimi eller tversover til Olsen men han gjør ikke det. Partanen har storscorerens og frekkhetens nådegave så han skyter fra nesten død vinkel. Keeper Hanneborg ser fortsatt etter pasninga som aldri kom og Partanen kan løfte armene i været som matchvinner. Stjernen 2-3 Vålerenga!

Det var hans niende mål for sesongen og det er flest i Fjordkraft-ligaen mine damer og herrer. Vi har snudd kampen fra 2-0 til 2-3. Gå `ta banen for en deilig prestasjon!

Lørdag klokka 16 droppes pucken i Sparta amfi og som mot Stjernen jakter vi revansje for tap fra da vi møttes tidligere i sesongen. Sparta slo oss 2-1 på Jordal til tross for at skuddstatistikken viste 47-23 favør oss - det er måla som teller og de hadde flest.

Forvent en ny tett og tøff batalje mot et lag som har like mange poeng som oss. Det er sånne kamper som er med på å definere sesongen så arbeidshanskene fra tredje periode i Stjernehallen må på igjen. Alle jobber må gjøres skikkelig utpå der om det skal bli tre poeng.

Det er den sjuende bortekampen på rad og vi står med fem seire og ett tap. La oss avlutte borte-turneen og innta Jordal amfi med stil. Kommer vi unna med det ene tapet står vi godt rusta for resten av sesongen for vi har igjen mange flere hjemmekamper enn bortekamper nå. Det er selvfølgelig fordel oss når vi har vært såpass gode i denne perioden.

Den første kampen på Jordal er mot Storhamar-dødaren Ringerike på torsdag 18.30. Bli med på hockeytorsdag og gi gutta en varm velkomst hjem til amfiet med applaus og støtte. Det fortjener de uansett resultat lørdag og billetter kjøper du her.

Først er det imidlertid Sparta i Sarpsborg og det ryktes at bussen Blue Lagune kjører og at de hadde igjen noen plasser i dag tidlig. Kom deg til Sarpsborg og støtt iskrigerne våre om du kan for det er deg og meg de spiller for.

Kampen vises på 2 Play om du ikke får tatt turen og gjør du ikke det sees vi på Jordal på torsdag i stedet.

God helg og heia VIF!

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER