• Hovedpartnere

    Partnere

Jørgen Karterud har signert for to nye sesonger

Målsettingen for de kommende sesongene er klar. Det er gull som gjelder!

– Karterud er Vålerenga-gutt og en kulturbærer. Karterud er stor bidragsyter både på og utenfor is, og vi er glade for at Karterud er en del av Vålerenga de neste to årene, sier sportssjef, Frikk Juell.

Han har spilt i Canada, Sverige og Slovakia, men det har likevel alltid vært Vålerenga for Karteurd. Foruten sesongene i utlandet, har den snart 27 år gamle løperen vært i klubben siden han gikk i barnehagen. Nå ser han fram til to nye sesonger, og forhåpentligvis det gjeveste av pokaler i norsk hockey.

– Jeg er veldig fornøyd med to ny år i Vålerenga. Jeg begynte i Vålerenga da jeg var 4 år, og drømmer om å vinne gull med moderklubben min foran et fullsatt Jordal Amfi, sier Karterud.

Karterud har også flere sesonger for det norske landslaget, og skulle etter planen være med til VM denne sesongen. Dessverre har en skade han pådro seg i treningskamp mot Sverige satt en stopper for dette denne sesongen. Han er med godt mot, vender hjem til Norge og ser fram til å bli klar for sommertrening og forberedelser for kommende sesong.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Spillere klare for 21/22-sesongen:

Keepere: Tobias Johansen Breivold, Steffen Søberg

Backer: Daniel Sørvik, Kalle Ekelund, Villiam Strøm

Løpere: Tobias Lindström, Calle Rune Spaberg Olsen, Pontus Finstad, Colin Spaberg Olsen, Filip Lalande, Thomas Olsen, Jørgen Karterud

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Vil du "bli en del av laget", motta informasjon angående klubben og laget som er relevant for deg, kan du registrere deg her