• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Søndag Søn 9 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan

Torsdag spiller vi på Jordal amfi igjen

Over 2000 solgte billetter mot Ringerike Panthers

Etter fem korte og to lange er vi endelig tilbake på Jordal amfi torsdag. Bryte-VM er bare et minne og atter skal lyden av jubelbrøl, kølle mot puck og skøyter mot is fylle øregangene til hockeyinteresserte i norsk hockey sin storstue. Pucken droppes 18.30.

De sju bortekampene vi har hatt mens sterke kvinner og menn i trikot har gått runder èn mot èn på Jordal ga oss hyggelige fem seire og to sure tap. Det er meget habilt levert med tanke på at gutta har vært hjemløse og trent litt her og der. Nå er de imidlertid hjemme igjen og klare for kamp på Jordal amfi.

Over 2000 solgte billetter

Vålerengas iskrigere ønsker seg mye folk på tribunen til hjemkomsten og da er det ekstremt hyggelig om også du kommer. Markedssjef Glenn Jensen kunne mandag formiddag fortelle at det allerede var solgt over 2000 billetter til kampen så dette blir en god opplevelse med fullt trøkk og skikkelig hjemkomst-stemning etter en lang rekke bortekamper.

Det er verdt å merke seg at etter kampen blir det “møt dine helter” på plan 4 der en del av spillere kommer for å skrive autografer. Få med deg alt og kjøp billetter til kampen her.

Det er første kamp på Jordal uten korona-restriksjoner så der det før var maks 2500 tilskuere kan vi nå fylle opp til taket - ja, i alle fall fylle opp til brannforskriftene kremter høylytt. Kom du også!

Tidligere koronarestriksjoner gjør at publikumsrekorden vår på nye Jordal amfi er 2500, la oss knuse den ettertrykkelig på torsdag!

Før kampen

Vi møter Ringerike som har overrasket mange i årets Fjordkraft-liga. Som nyopprykket må man forvente å bli brukt som vaskefille på isen av motstanderne men det har ikke skjedd med torsdagens motstander.

Selv om de står med 12 poeng på 12 kamper og seirene har kommet mot lag under dem på tabellen er det verdt å merke seg at tapene deres stort sett er ettmålstap - også mot lag høyt på tabellen. Søndag holdt de på å stikke av med alle poengene mot serieleder Stjernen men tapte 7-6 etter å ha leda 5-3.

De byr dermed på en god utfordring til våre iskrigere og alt ligger til rette for en spennende kamp. Vi vant 3-2 mot dem borte for en måned siden etter scoringer av Lindström, Partanen og Finstad men på torsdag er det blanke ark, 0-0 og denne gangen vi spiller vi hjemme.

Vi kommer fra tre seire på rad (mot Grüner, Frisk Asker og Stjernen) før et et surt straffetap for Sparta på søndag ødela seiersrekka, og gutta er meget interessert i å vise deg hva de er gode for i sin første hjemmekamp på en måned. Trener Kenneth Larsen melder at Jonas Oppøyen og Pontus Finstad er ute torsdag men ellers er alle spillerne klare til kamp.

Det er med andre ord ikke så mye å lure på. Kjøp billetter og la Knut “Speaker`` n" Hoffsengen ønske deg velkommen til nye Jordal amfi. Det er på høy tid du opplever det nye amfiet nå og vi gleder oss til å se deg der! Kjøp billetter her.

Vi sees på amfi`n, pucken droppes torsdag 18.30!

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER