• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
Onsdag Ons 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

Før Lillehammer klokka 18

Ny spiller inn, skadesituasjon og mer!

Denne saken skulle egentlig vært ute i går kveld, men det skjedde ting som måtte adresseres før vi kan ta opp andre ting - til gjengjeld har jeg fått en oppdatert skadeliste fra Frikk Juell og den deler jeg med deg lenger ned. God kamp i dag, billetter kjøper du her eller på Jordal fra 17.00 - mvh Espen

Livet gir og livet tar - og sånn er det også i hockey. Noen kampkvelder svever man på skyer hjem og andre kvelder lurer man på hvorfor man egentlig holder på med dette her. Torsdag var en kveld av det traurige slaget og all ære til supporterne som var på kampen og forsøkte å dra inn poengene sammen med oss i Schjongshallen. Det klarte vi ikke og dere fortjener bedre men tusen takk for at dere stiller opp!

Dagens motstander er Lillehammer og gjett om de skal få merke at gutta våre vil vise seg fra en annen side enn den de hadde med seg opp til Hønefoss! Den siden bør de ha lagt igjen i garderoben der opp for den vil vi slippe å se igjen.

Iskrigerne har ikke klart å få inn den gode, trygge stabiliteten der alle kjenner hverandres roller og laget er et maskineri som bare maler motstander i senk. Vi venter på at det kommer, for med så mange gode hockeyspillere i laget er det bare snakk om tid.

Det tar lenger tid enn vi ønsker oss men at vi etterhvert klarer å vippe flere kamper i vår favør i ordinær tid føler jeg meg trygg på. Vi har mye moro i vente og vi er ikke halvveis i grunnserien ennå. 4. plass er en fin plass å klatre oppover fra.

Lørdagens motstander ligger på 7. plass og er nederst i en tett gruppe fra 3. til 7. plass. Det skiller 6 poeng fra Sparta på tredje og ned til Lillehammer på sjuende.

Vi har møtt dem to ganger denne sesongen og vi tapte 4-5 på overtid i den første kampen før vi slo dem 3-0 oppe på Lillehammer i den andre. Jørgen Karterud, Stefan Espeland og Martin Røymark sørga for brede smil, jubel og tre poeng den gang.

I dag inviterer vi til ny kamp mot laget fra den andre og langt mindre OL-byen og vi håper du kommer for å være med på å lage liv og stemning på Jordal amfi. Det ryktes at Lillehammersupporterne har stabla to fulle supporterbusser på beina øh, hjula og kommer ned til hovedstaden for å oppleve Jordal amfi.

Laget vårt ledes av Espen “Shampo” Knutsen og Joachim Svendsen etter at det i går kveld ble klart at Kenneth Larsen ikke lenger er hovedtrener for Vålerenga Hockey.

Vi er meget uheldige med skader for tiden og skadelista er lang og fæl som et finsk tv-teater.

Det betyr at spillerne som er igjen må skinne litt ekstra ute på isen og i dag ønsker vi oss å se spilleglede, potte tett forsvar, flotte mål og herlige kombinasjoner fra gutta.

Men skader ja, tilbake til dem. Vi tar den mest hyggelige/minst triste beskjeden først, Martin Røymark nærmer seg spilleklar med stormskritt men rekker ikke dagens kamp.

Pontus Finstad er ute de kommende kampene, det er litt usikkert hvor lang tid det tar før ham er tilbake.

Stefan Espeland får tett oppfølging av lege og er så vidt i gang med opptrening igjen, uvisst når han er klar til kamp.

Jonas Oppøyen belaster kroppen så smått og jobber hardt for å komme tilbake. Uvisst når han blir klar til kamp.

Filip Lalande får behandling av fysioterapaut men det er fortsatt uvisst når han kommer tilbake.

Mika Partanen fikk en smell i kneet mot Ringerike og har vært til MR. Det ser dessverre ut til at han ikke blir å se på is før etter jul.

Det er jo noen positive nyheter også, Rasmus Forsberg er henta opp fra Hasle/Løren og fortsetter sin tryout mot Lillehammer i dag.

Tidligere i dag hadde vi gleden av å presentere David Booth som Vålerengaspiller og han er ingen hvem som helst så det blir kult å se ham i Vålerenga! Han rekker ikke kampen i dag, blekket på kontakta har knapt tørka.

Mye info til deg, så ikke glem det aller vesentligste, iskrigerne våre møter Lillehammer på Jordal amfi klokka 18 i dag. Billetter kjøper du her og hvert sekund uten deg på tribunen er som en evighet, så jeg håper vi sees på amfi`` n!

Det er jo lørdag og alt!

Få med deg det siste om laget og kampene ved å motta vårt nyhetsbrev, REGISTRER DEG HER