• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 22 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar

Nye restriksjoner og nedjustering av publikumsantall på kampene

Viktig informasjon til dere som allerede har kjøpt billett til kommende kamper

Da vi endelig trodde den verste bølgen var over, blussa det opp på ny. Igjen må vi følge nye restriksjoner i hverdagen. Toppidretten kan gjennomføres som normalt, noe som betyr at det blir kamper i Fjordkraft-ligaen framover, men dessverre blir det ikke åpent for alle.

Det nye maksimalantallet for 600 i form av 3x 200.

3 x kohorter av 200 personer med 2 meter avstand mellom kohortene hele tiden på offentlige arrangementer med faste tilviste sitteplasser.

På arrangement hvor alle i publikum sitter på faste tilviste plasser er det tilstrekkelig avstand dersom arrangøren legger til rette for at publikum har minst ett ledig sete mellom seg på samme seterad fra de ankommer arrangementet. Personer fra samme husstand kan sette seg nærmere hverandre etter ankomst.

For publikum på Jordal Amfi betyr at vi dessverre ikke har mulighet til å tilby plass til andre enn sesongkortholdere.

Kampene i mot Grüner, Stjernen og Frisk Asker vil bli spilt på Jordal i desember. For sesongkortinnehavere vil dette gjelde på kampene:

  • Publikum benytter inngang 2A
  • Kioskene 22 og 28 er åpne
  • Det blir maks 200 per felt (totalt maks 600), med ett ledig sete mellom hver hvis man ikke er i samme husstand eller tilsvarende
  • Hold meteren når dere beveger dere rundt. Vi oppfordrer i tillegg til å bruke munnbind

Viktig informasjon til dere som allerede har kjøpt billett til kommende kamper:

Alle som har kjøpt enkeltbilletter vil få refundert beløpet og får dessverre ikke adgang til de kommende kampene. Vi håper så klart vi kan ønske dere velkommen tilbake til tribunen så snart som mulig.

Billetter kjøpt på Ticketmaster.no refunderes automatisk minus serviceavgiften. De som har kjøpt billetter i Sjappa må kontakte Sjappa for refusjon. Grunnet stor pågang hos Ticketmaster må man påberegne noe ventetid før pengene er refundert og på konto.

Videre vil vi oppfordre alle til å følge påbudene og restriksjonene som nå har kommet, sånn vi raskest mulig kan samles igjen.