• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Søndag Søn 31 Mars Mar
Tirsdag Tir 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr
Lørdag Lør 6 April Apr
Mandag Man 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Mandag Man 15 April Apr
I dag 17 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Søndag Søn 21 April Apr
Tirsdag Tir 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lørdag Lør 27 April Apr

"Enga på topp"

Etter de fire første matchene i Fjordkraft-ligaen ligger Vålerengas Iskrigere på toppen av tabellen.

Det er mange matcher igjen av sesongen, men at det er en sesong gutta har fått en god start på er det liten tvil om. Med 12 poeng av 12 mulige, topper gutta fra Oslo øst tabellen.

De tre første matchene endte alle med 4-1 seier. Først borte mot Manglerud Star og Frisk Asker, så hjemme i nye Jordal Amfi.

Åpningskampen i nye Jordal Amfi var ekstra spesiell. Det var en dag vi har venta lenge på, og lite kunne smake bedre enn en seier i første match tilbake på ordentlig hjemmebane. Gjestene fra Grüner scora (dessverre) kampens første mål, men vår egen Jonas Oppøyen svarte, ikke bare én, men to ganger. Han fikk med andre ord æren av å score Vålerengas første (og andre) mål i nye Jordal Amfi.

Det ble ikke en overlegen seier borte mot Sparta tirsdag kveld denne uka, men 3-2 holdt til tre poeng. Det resulterer i full pott så langt i sesongen.

Lørdag venter en ny utfordring på hjemmebane. Da kommer Stavanger på besøk til Jordal Amfi. Historisk sett har vi hatt overtaket på siddisene på hjemmebane, og vunnet flertallet av de 42 tidligere oppgjørene i hovedstaden.

Nå er vi inne i en ny æra, i en ny arena og historien fortsetter. Gutta sikter mot tre nye poeng og nok en seier på hjemmebane.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ønsker du å se kamper i Jordal Amfi?

Grunnet restriksjonene vi lever under, foretar vi en trekning av publikumsplasser til hver hjemmekamp. Trekningen vil foretas blant sesongkortinnehavere - det betyr at du må ha sesongkort for å kunne delta i trekningen.

Klikk her for å kjøpe sesongkort