• Hovedpartnere

    Partnere

Thomas Olsen klar for to nye sesonger

– Det er spennende tider i Vålerenga om dagen, sier 25-åringen.

– Vi er selvsagt glade for å resignere Thomas for to nye år. Thomas er en ekte Vålerenga gutt som har gått gradene i klubben. Han er en utrolig seriøs spiller med en særskilt evne til flytte spillet fremover i banen. Vi er overbevist om at klubben vil få mye glede av seriøsiteten, fysikken og ferdighetene til Thomas de neste to årene, sier sportssjef, Frikk Juell.

Det har alltid vært Vålerenga for Thomas Olsen, som nå har signert for to nye sesonger i klubben. Han har gått gradene opp i klubben gjennom aldersbestemte lag, før han etablerte seg på a-laget. Han har opplevd mye i klubben, men én stor drøm gjenstår.

– Jeg er veldig fornøyd med en ny toårsperiode i VIF. Det er spennende tider i Vålerenga om dagen. Har drømt om NM-gull i VIF siden jeg gikk på skøyteskolen, forhåpentligvis kan den drømmen bli oppfylt foran et fullsatt Jordal i løpet av de neste årene!

Med Thomas med i troppen, betyr det at vi igjen kan oppleve 3x Olsen på isen til høsten, da også Calle og Colin Spaberg Olsen også er med i neste sesongs tropp.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Spillere klare for 21/22-sesongen:

Keepere: Tobias Johansen Breivold, Steffen Søberg

Backer: Daniel Sørvik, Kalle Ekelund, Villiam Strøm

Løpere: Tobias Lindström, Calle Rune Spaberg Olsen, Pontus Finstad, Colin Spaberg Olsen, Filip Lalande, Thomas Olsen

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Vil du "bli en del av laget", motta informasjon angående klubben og laget som er relevant for deg, kan du registrere deg her